2010 haziran ayından beri istiyoruz.2010 un aralık ayında dış gebelikten ameliyat olunca doktor bize 6 ay korunma verdi.tabi bizim 7 ay filan oldu korunmamız.memleketteydik,bide hsg çektirecektim tüplerde sorun varmı yokmu diye bakılacaktı o yüzden uzattık korunmayı.şuan da ağustos ayından beri korunmuyoruz.bebek istiyoruz artık🙂
berrakmavi inan çokkkkk sevindim ALLAH yavrunuzu size sizide ona bağışlasınnn İNŞALLAH....
diğer bebek isteyenlerde buradan güzel haberlrini verirler inşallah mevlana ve esmerlide güzel haberler var içime öyle doğduu inşallah müjde verirsiniz ve diğer kızlarda.....
Yusra agzindan bal damliyo insallah cnm bakacaz artik.. Esmerli ayni bende haziran 2010dan beri istiyoruz insallah olacak cnm
Hamisler dua beklioruz buna ihtiyacimiz vaar
benim adetime 3 gün var normalde üç gün önce oluyordum ama bu ay üç gün önce olmadım adet tarihim ayın 29 da karnımda sancı mide bulantısı belimde adet olacakmış gibi agrı gögüs uçlarımda agrı şişkinlik var acaba hamilemiyim çok merak ediyorum bide kan testinde çıkarmı sizdede böyle oldumuyazrsanız çok sevinirim 6 aylık evliyim doktor tedavisi görüyorum klomen kullandım duphaston verdi acaba kan testinde çıkar mı şimdiden teşekkür ederim
Hala test yapmadın ha... Nasıl dayanıyorsun? Ben pazartesiyi zor etmiştim. Üstelik senin beklediğin tarih benimkinden 1 gün önce idi. Baş ağrısı da oluyor hamilelik belirtisi olarak. Artık ya doktora git ya bir test yap yaa canım. Hem erken dönemde dış gebelik falan ekarte ediliyormuş. Kendi sağlığın için de doktora görünmelisin bunu unutma. 😉
Yok cnm inanki senin adina cook sevindim biliyorum birgun bende anne olacagim insallah allah kucagina almayi nasip etsin fakat hamilesin diYe bizi unutmak yook sözmü?? Senin sayende umudumu kaYbetmicem inanki..Okadar umutsuzluga kapanmistimki fakat sayende bende tekrar tedaviye baslicam..Bu arada bugun adet olmam gerek birde evlilik yildonumum insallah olmam kizlar..Dua et berrakmavi banada hamilelerin duasi kabul olur🙂
Teşekkür ederim. Elbette umudunu kaybetmeyeceksin. Ben de bir ara melankoliye bağlamıştım kendimi sorma...Hiiiç anne olamıycakmışım gibi. Buradaki arkadaşlar beni kendime getirdi. Hem moralli olmayınca, stres yapınca da olmuyormuş bunu anladım. Ben de evlilik yıldönümümü kutladım bu ay ve müjde aldım. İnş canım senin de oluverir. Olmazsa da yumurta takibi yaptır derim.
Sizi unutur muyum hiç? Dualarım da kalbim de sizlerle. Siz de benden duanızı eksik etmeyin. Gebelik olduğunu öğrendiğinde anlayacaksın bebeğin her an aklında o olacak. 4 Kasım da kontrolüm var. Bebeğin sağlıklı gelişip gelişmediği anlaşılacak. O zamana kadar tam rahatlayamıycam. Yolunda gitsin her şey... Niyeyse biraz evham yapıyorum ben.
berrakmavi inan çokkkkk sevindim ALLAH yavrunuzu size sizide ona bağışlasınnn İNŞALLAH....
diğer bebek isteyenlerde buradan güzel haberlrini verirler inşallah mevlana ve esmerlide güzel haberler var içime öyle doğduu inşallah müjde verirsiniz ve diğer kızlarda.....
Canım sağ ol. Sen de bana candan dua etmiştin, biliyorum. İnş yolunda gider her şey. Ağzımda 4 gün falan acılık oldu benim de. Dün o acılık yavaş yavaş kalktı sabahtan öğle sonuna dek bulantım oldu. 4 gündür pek uyuyamamıştım bugün neredeyse deliksiz uyudum. Ve bugün bulantım yok. Bu gece de ilk kez lavaboya kalkmadım, uyanmadım. Hani gitgide uterus büyüdükçe baskı yapar, tuvalete gitme artar diyorlar ya... Ondan endişe ettim. Hiç lekelenmem yok. Bu olmadıkça korkmayayım değil mi? Kaldı ki lekelenme olanların da sağlıklı bebekleri oluyormuş. Bebek gelişiyordur, değil mi? Lütfen sen de yazar mısın? Sen tekrar gittin mi doktora, bebişi gördün mü? Lütfen beni rahatlat canım buna çok ihtiyacım var.