Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım geçen ay test yapmışmıydın 8 gün geçmiş, gebeliklerin yüzde ellisi böyle sonuçlanıyomuş yani adetinden bir hafata on gün geçiyo ama sen farketmeyebiliyosun ve kendiliğinden düşüyo normal adet gibi... benimkide 9 gün sonra düşmüştü adet gibi ve parçalar geldi ama test yaptığım için ve doktorda göründüğü için düşük olduğunu anladık.eğer test yapıp dr.a gitmeseydim bende farketmezdiim hamilelik başlayıp bittiğini...tedavi falan uyguluyomusunuz dr.a gittinmi hiç?

test yapmıştım ama negatif çıkmıştı.ben şırnak silopide yaşıyorum.buradaki hastahanede kan tahlilinden bakmıyorlar gebeliği.o yüzden gitmedim doktora.ama adetim geldikten sonra gittim.ama pek ilgilenmedi.oldubittiye getirdi.pek buralarda doktora gitmek istemiyorum açıkcası.biz 2 aydır korunmuyoruz.korunmayı bıraktığımızdan beri adetim düzensizleşti..bakalım ne olucak merak ediyorum.ama ben geçen ayki belirtilerde kesin hamileyim dedim.çevremdeki arkadaşlarda kesin sen hamilesin diyolardı.adetim geldikten sonra tabi hayallerim söndü.nette araştırma yaparken kimyasal gebelik diye bişey okudum.muhtemel ben onu yaşadım diyorum kendi kendime.

Canımm yemin ederim gözlerim doldu, sabah sabah bilgisayarı açmamla aklıma geldi ilk işim sonucuna bakmak oldu çok çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin, sağlıklı rahat bi hamileliğin sağlıklı bi bebeğin olsun inşallah ahh canım yaaa 🙂

Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum... Ya böyle insan başkasının haberini alıp da kendinde henüz olmayınca bir buruklaşıyor. Ne olur buruklaşmayın, üzülmenizi hiç istemem. Bu süreçlerden ben de geçtim... Çok iyi biliyorum. Sevincimi paylaştığınız için çok sağ olun. İnşallah yolunda gider her şey...

Mevlana biz korunmayı bırakalı nerdeyse 1 yıl oldu. Ama tam düşünmeye başladık engeller çıktı. Adetlerim gelmedi. Adet söktürücüler kullandım. 3-4 ay içinde adetim düzene bindi. Vajinit tedavisi oldum. Sende yara var dedi doktorun biri. Gel yakalım dedi, gitmedim. Çünkü hiç doğum yapmayan kadınlarda rahmi daraltıyormuş ve bu sefer spermlerin geçişini zorlaştırıyormuş. Sonra kist oluşuyordu. Kistin bir tanesi 4 cm ulaştı sonra tam ben yumurtlama tedavisine başlıycam dedim doktora. O ay kisti adetle atmışım. Sonra 🙂 Komik ama aksilikler hep beni buldu. Doktorum tatile gitti... Sonraki ay klomeni günde bir kez içtim eczacının kurbanı oldum.Doğru dürüst yazmamış kutuya ben de ne bileyim... Prospektüsünü de okuyunca tedaviye yeni başlayanlar için günde 1 kez diyordu. Doktora gittim. Sen ilacı yanlış kullanmışsın dedi baktı yumurtan gelişmemiş dedi. Nasıl üzülmüştüm... Sırf o doktor randevum için tatilden erken dönmüştük, düşünün. Sonra o doktorun izinde olması ile şimdiki harika doktoruma gittim. Ve klomen+çatlatma iğnesi+ vajinal progesteron... 2. ayda oldu. İlişki günleri de önemli... Ama Rabbime çoook dua ettim her şey onun sayesinde. Diğer şeyler bir vesile. Sonuç itibariyele benim 9-10 ay geçti ama boş geçen aylar var. İlişki yumurtlama günlerine uyamadığımız da oldu... 14-16-17-18. günler çok önemliymiş. Hikayemi uzun uzun yazdım ama tam anlaşılsın diye... Mevlam sizi de meleklerinize kavuşturacak yeter ki inanın, moralinizi iyi tutun.

Yok cnm inanki senin adina cook sevindim biliyorum birgun bende anne olacagim insallah allah kucagina almayi nasip etsin fakat hamilesin diYe bizi unutmak yook sözmü?? Senin sayende umudumu kaYbetmicem inanki..Okadar umutsuzluga kapanmistimki fakat sayende bende tekrar tedaviye baslicam..Bu arada bugun adet olmam gerek birde evlilik yildonumum insallah olmam kizlar..Dua et berrakmavi banada hamilelerin duasi kabul olur🙂

Esmerli cnm senin neoldu hasta oldunmu insallah olmamissindir.. Merak ediorum..
Didemcim sen hasta olmussun galiba olsun canim insallah birdahaki aya üzme canini haberdar edin kizlar opuldunuz..

yok mevlanacığım olmadım daha.daha hala beklemediğim🙂bugün bütün gün baş ağrısı çektim yaa daha hala daha çekiyorum.ağrı kesicide içmek istemiyorum.ALLAH hakkımızda hayırlısını verir inşallah...

Bu arada gecmis olsun cnm.. Bas agrisi icin bas parmaginla isaret parmaginin arasindaki bosluga masaj yap ordaki nokta bas agrisini gideriyor cogu zaman biyerde okumustum ise yariyo gercekten bi dene istersen