Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayın 22 siydi bi lekelenme oldu o gün adet başlangıcı sandım ama devam etmedi sonra ağrılarımda kesildi, pazar günüde aynı şey oldu sabah bi leke vardı ama yine devam etmedi bende sevindim heralde olası lekelenme diye bundan bahsediolardı dedim kendi kendime ama inat etmiştim pazartesiye kadar beklicektim ve nitekim bugün sabah kalktığımdada bişey yoktu ama amaa az önce lavobaya gittiğimde birazcık kan vardı ve bu lekelenme değil bildiğimiz reglii 🙁

Canım sen niye hemen böyle umutsuzluğa kapıldın anlamadım ben. Klomen vb kullandın mı ki? Hemen niye tüp bebekle kalıcam diyorsun. Allahın bir bildiği vardır seni de böyle hiç ummadığın anda şaşırtıverir. İnş senden güzel bir haber alıcaz. Benim adetim 6 aydır falan düzenli. Eşimin de kafasını kurcaladı bu 4 günlük gecikme daha öncekiler gibi mi diye. Ama o zaman yumurta gelişmiyordu kist falan oluşuyordu. Şimdi olamaz, demi yaa böyle bir şey. Ya da stres yaptım geciktirdim bilmiyorum. Hayatımda kafama taktığım bir sorunum yok. Bu ay hiç üzecek bir şey olmadı. Eşimle de çok iyiydik. Bu tedaviyi de ister istemez kafama takıyorum... Ama sadece bu.

Allah Allah tuhaf. Niye kesik kesik geldi öyle... Canım inş öbür ay... Ne olur üzülme.

Allah Allah tuhaf. Niye kesik kesik geldi öyle... Canım inş öbür ay... Ne olur üzülme.
Bende anlayamadım üstelikte 19 unda olmam gerekiyodu 5 günde geç geldi şuandada öyle yoğun kanamam yok ama sonuç olarak hastalandım .... Üzülmüyorum değilde geçtiğimiz aya göre daha az üzülüyorum diyelim o zaman daha büyük bi heyecanlıydım büyük hayal kırıklığı olmuştu ama bu kez daha bilinçliydim hazırdım herşeye zaten, herşeyin hayırlısı illa ki olacak Allah ol dediğinde. İnşallah sizlerden alırız hamile haberi canım, sende bu gün doktora gidicekmişsin inşallah güzel haberlerle dönersin bizede mutlaka haber ver merakta bırakma 🙂

didemcim geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekki ama olsun daha önünüzde ne aylar var allah çok aratmadan verir inşallah hayırlısını...

hayır canım kullanmadım..ne bileyim o an öyle hisetmiştim..hala daha adet olmadım.bende de beyazımsı bi akıntı var.inşallah senden duyucaz bu güzel haberi..inşallah doktordan iyi haberlerle dönmüşsündür.hiç bi yerimde ağrı yok benim.bi tek belim arasıra batıyo ama o hep olur bende.göğüslerim şişti.başka da bişiy yok.geçen ay çok fazla gebelik belirtisi olmuştu bende..ama adetim 8 gün geçti öyle geldi.parça parça gelmişti.dediğim gibi bende yok belirti.test yapamıcam daha beklicem.hayırlısı inşallah.ALLAH tüm bebek sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip eder.🙂

Ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Allahım sen ne büyüksün! Dualarım kabul oldu. Abdominal ultrasonda görünmedi vajinal ultrasonda gebelik kesesini gördük.
Ya şaşkınlık... Eşimi görecektiniz... İnş bebeğim tutunur, gelişir. 10 gün sonra tekrar gidicez doktora.
Allahım bu duyguyu hepinize yaşatsın. İnş iyi doktorlarla karşılaştırsın. Sizin de müjdeli haberinizi alırız inş ya hepinizi çok seviyorum. Bu siteye de çok şey borçluyum. Çok şey öğrendim.
Kan testine şu an gerek yok dedi doktor. Hele bi geliştiğini görelim de öbür geldiğinde verirsin dedi. İnş 2012 hepinize şans ve mutluluk getirsin arkadaşlar...

Canım benim bu ay belim çok ağrıdı. Normalde ağrımazdı. Böyle bıçak saplanır gibiydi, göğüslerim sızım sızım sızladı ama geçti ikisi de. Bu beyaz akıntı bende de başladı var. Belki d eolur senin de... O akıntı da belli ediyor biliyor musun? Test yap. Ben cesaret edemedim idrar testine. Ama sen yap ya inş olur canım.

Holleeeeeeyyy cok sevindim cnm allah tamamini erdirsin sen ne tedavi uygulamistin cnm bide nezamandir ugrasiordun? Kib optum

ay canım çok sevindim.gözlerim doldu resmen.zor tutuyorum ağlamamak için.🙂)ALLAH ım sesini duydu...ben daha hala cesaret edemiyorum..gelen giden de yok daha..sabırla bekliyorum...hayırlısı..ama emin ol senin adına çok çok sevindim..inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin canım🙂dualarımız seninle🙂