Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Rabbim inşallah en kısa zamanda sizleri hayırlı haberlerle karşışaltırır.. bende bu sayfada cok yazdım hamiş kalmak istediğimi ve bende bir kaç kere listeye eklendim ve adet günümü bekledim... Allahıma şükürler olsun şuan hamileyim rabbim herkese yasatsın.. MM de yıllardır varım ve olmayada devam edeceğim.. Hersey gonlunuzce olsun..

nekadar güzel allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin🙂 senin az kalmış sanırım yakında kavuşacaksın bebeğine allah herkese nasip etsin inşallah... bizede🙂🙂

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂 ve Allah bizede bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah 🙂
Bendede hala adet başlangıcı olmadı, bekliyoruzz bakalım...

Kızlaaarrr az önce kahverengi bi lekelenme farkettim 🙁 galiba adet başlangıcı çünkü fena halde sancı çekiyorum offf 🙁((

Didemcim kendini uzme ltf daha kirmizilari gormeden uzulme gerci gorsende uzulme her ay yeni bir umut... Rabbimden hayirlisi..

Berrakmavi sende insallah adet olmassin mutlu hbr duymak istiyoruz herkezden..

"üzülme ..! ıstedığın bır şey olmuyorsa ya daha ıyısı olacağı ıçın yada gerçekten de olmaması gerektığı ıçın olmuyordur. . . ! Hz mevlana"

Nihayet kullanıcı adımla giriş yapabildim. Nasılsınız kızlar? Ben hala adet olmadım.
Uykuları falan kaybettim, sormayın. Bölük pörçük o kadar kötü uyuyorum ki 2 gündür. Evde test var ama yapmadım. Bugün 11,5 ta doktorla randevum var. Özel hastaneye geçmiş doktorum artık oraya gitcez. İnşallah hayırlı bir haberdir ya. Pko yüzünden gecikme yaşamış olamam değil mi sonuçta yumurtam gelişti, çatladı takibimi yaptı doktorum. Belirtiye gelince öyle ahım şahım bir belirti yok eşim öyle diyor... Sende belirti yok... İlla öğ öğ lavaboya koşmak mı gerek belki de bende olmayacak öyle bir şey. İnşallah sana bir
yapar dedim bebiş. Ağzımın tadı çok kötü apacı. Böyle ilaç antibiyotik falan içecekken ağzınızda bir müddet bekler de bir tat bırakır ya aynı o tat... Adet olacakken canım acayip tatlı isterdi şimdi is tatlıya hiç yüzüm yok. Aksine ekşi yiyorum bu günlerde... Bir de akıntı... ilk önce şeffaf yapışkan geldi şimdi beyazımsı yumurta akı gibi parça geliyor. İnşallah bebeğim tutunmuştur bunlar da onun belirtisidir. Bulantı olursa da zaten adet 1 hafta geçince oluyormuş genelde...

Bu öğle her şey aydınlanacak. Ordan arkadaşlarımla günüm var, oraya gidicem. Size de haber veririm. Bana dua edin.
Allahım hakkımda hayırlı olanı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle! Amin...

İyi dayandım ama değil mi pazartesiye kadar bekleyeceğim demiştim...
Esmerli sen nealemdesin? Haber ver. Didem kahverengi geliyor diye yazmışsın devam etti de adetin geldi mi? Lütfen sen de yaz.
Allah yardımcımız olsun. Gönlümüzü huzurla doldursun...