Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben daha önce bikez hamile kaldım ama 6 haftalık düştü...ozaman daha ilk günü yapmıştım sabırsızlıktan çıkmıştı ama tabi kişiden kişiye değişebilir hayırlısı inşallah öğrendiğin zaman haberini bekliyorum🙂

evde 3 tane test var canım..ama bekliycem..çift çizgi göremeyince çok üzülüyorum..ne bileyim ALLAH sabrını veriyor.şuan hiç birşey hissetmiyorum açıkcası.ben sanırım umutsuz vakayım 🙂

çok üzüldüm canım.ALLAH inşallah en kısa zamanda hamile kalmanı nasip eder.bende 1 sene önce dış gebelik yaşadım ve ameliyat oldum.ben gebe olduğumu bilmiyordum.çok feci sancıyla gittim doktora sanki doğum yapıyorum öyle bi sancıydı..sonr ada işte apar topar ameliyata aldılar.ALLAH tan tüpümü kurtardılar.ama benim tekrar dış gebelik geçirme riski var...

çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha yaşamassın böyle bişey hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...tekrar geçmiş olsun

kızlarr bilgisayarımda bi problem vardo dünden beri giremiyordum ama aklım sizde kaldı, ben hala adet olmadım ama kasıklarımda başlayan ağrı devam ediyor adet olucakmışım gibi dünden beri. hatta dün gece yatarken öyle bi kasık ve bel ağrım vardı ki sabah uyandığımda kesin hastalanmış olucam diye yattım sabah ilk işim lavobaya koşmak oldu ama bişey yoktu, şimdide hala ağrı var ama adet olmadım. Sizde durumlar nasıl var mı gelişmesi olaann ?

Kızlar ben berrakmavi. Giriş yapamıyorum ya dünden beri. Hata mesajı veriyor. Ben de böyle yazayım dedim. Ben hala adet olmadım. Adet olacakmışım gibi bir durum da yok. Beni de gaz sancıları yanılttı. Karnıma böyle girdi birkaç gündür ama adet diye bir şey yok. Hamilelik belirtisi gibi bir şey de yok. Biraz bi iş yapsam hemen yoruluyorum, halsizlik var. Midemde yanma oluyor. Bir de dün 2 kere baş dönmesi yaşadım. Bulantı gibi şeyler yok. Bekliycem pazartesiye dek. Gelmezse doktoruma doğru. İnşallah Allahım Allahım olur. O kadar olumsuza şartladım kendimi ki olsa olduğuna inanamıycam yani.
Kızlar bu vajinal progesteron jel var ya o az bi şey bazı kişilerde gecikme yaratabilirmiş. Ama gebelik yoksa bu çok da uzun sürmezmiş, adet sökülür gelirmiş. Bi o kafamı kurcalıyor. Geçen ay da aynı günlerde aynı şekilde kullandım. Beklediğim günün ertesi sabahı hemen gelmişti adetim. Bundan kullananlar varsa lütfen benimle paylaşsın. Gecikme yaşattı mı?

Selamlar Berrak Mavi : Gİriş yaparken aldığınız hatayı ve neden giremediğinizi lütfen info@meleklermekani.com adresine mail olarak bildirin size yardımcı olalım.