Didem bence de canım sakin olmaya çalış. Bende de henüz gelen giden bir şey yok. Ara sıra sancı girer gibi oluyor ama söylemesi ayıp gaz sancısı... gibi geçiyor. Duruyoruz duruyoruz son gün geçmek bilmiyor demiii... 🙁 Hakkımızda hayırlısı olsun. Valla doktora gittim. Gereğini yaptım. Heeer bi dediğini tuttum. Allahıma günlerce gecelerce dua ettim. Daha ne yapabilirim. Artık bekliycem. Yarın gelmezse ben de pazartesiyi bekler doğruca doktora giderim galiba.
bende kafaya takmamaya çalışıyorum..hala adet olmadım.inşallah bu ay bol bol hamile haberleri alırız..belli mi olur belki de hepimizde aynı ay hamile kalıcaz🙂🙂
Günaydın herkeze, bu günde gelen giden yok inanın ayın 19 una kadar daha sakin bekliyodum şimdi daha bi heyecanlıyım, bende pazartesiye kadar beklicem sonra doktora gidicem artık. Ay kafaya takmayalım diyoruz öyleymiş gibide davranmaya çalışıyorum ama içimi sorsanız bide çok garip bi his bu ve çok heyecanlı bir bekleyiş Allah sonunda hepimizi mutlu edicek olan sonuçla karşılaştırır inşallah... gel pazartesi geell 🙂
didemcim merhaba 19 unda regl gününüzmüş esmerli nin ve senin ne oldu test yaptınızmı bi haber varmı merak ettim🙂 inşallah bebeiş vardır...benimde 4 günüm var daha ama çok sabırsızım nasıl geçice bimiyorum.. iyi haberler bekliyoruz kıslarr🙂
Günaydın herkeze, bu günde gelen giden yok inanın ayın 19 una kadar daha sakin bekliyodum şimdi daha bi heyecanlıyım, bende pazartesiye kadar beklicem sonra doktora gidicem artık. Ay kafaya takmayalım diyoruz öyleymiş gibide davranmaya çalışıyorum ama içimi sorsanız bide çok garip bi his bu ve çok heyecanlı bir bekleyiş Allah sonunda hepimizi mutlu edicek olan sonuçla karşılaştırır inşallah... gel pazartesi geell 🙂
nurcum ben daha yapmadım test.bekliycem biraz daha..daha 3 gün geçti..hayırlısı inşallah.bende hala belirti yok.hamile değilsemde adet olayım.şu günleri geçirmek zor ama yapacak bişiy yok başka..