Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm sen akintiyi fln takma ya her bunye farkli olurki mesela benim ablam hicbir hamilelik belirtisi yasamamis birde ilk4 ay adet oldu..yinede fark edemedi sen sIkma canini..positif düsün varya bu site cok iyi geliyor insana sizinle sevinior sizinle uzuluyorum 🙂 tabiki hep mutlu haber duymak istioruuum hadin kizlar geri sayim basladi ......

Cnm bazi seYler var malesef bizim aklimiz ermez... Yarin belli olur ztn insallah bu ay duyariz mutlu haberini🙂 daha taze gelinsin demekki ahh bu gunlerin tadini cikarin valla🙂

Bilmiyorum böyle dün yapışkan bir akıntı geldi. Evet gerçekten öyle bazı kişiler hamile olduğunu hiiç bilmeden geçiriyorlarmış. Karşı komşum 2 çocuğunda da hiçbir şey yaşamadığını söylüyor. 2 arkadaşım da hemen hemen öyle oldu.

İnşallah olmazsın Didem.😉 İnşallah olmayız. Herkes hamiş kalsın.

Hadi bakalim cnm insallah olmassin🙂

slm kızlar dün adet günümdü ama daha gelen giden yok 🙂 beklemedeyim.herşeyin hayırlısı...
esmerlii benimde bugün adet günümde ve henüz benimde gelen giden yok, inşallah hamilesindir 🙂
Berrak ve Mevlana iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzü gülsün bu defa, sizin adet günlerinize var mı daha ?