Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah hayra alamettir cnm adetine az kaldi degilmi senin ya arkadaslar icime doguyor bu ay en az 2 hamilemiz olacak sitede allahin izniyle benden demesi!!
evet 19 unda olmam gerekiyoo iki gün kaldı ah bi geçsee, bazıları bunun sebebinin gebelik olabiliceğini söyledi ama bakalım inşallah .. hepimiize yaşatsın Allah'ım bu duyguyu artık bu ay 🙂

evet 19 unda olmam gerekiyoo iki gün kaldı ah bi geçsee, bazıları bunun sebebinin gebelik olabiliceğini söyledi ama bakalım inşallah .. hepimiize yaşatsın Allah'ım bu duyguyu artık bu ay 🙂

AMIIIIN... Evet cnm o kasikdaki pit pit atma belirti olabilir eger bebek yerlesiyor diye okumustum insallah cnm adet olmassinda mutlu haberi aliriz nekadarlik evlisin??

Bende durumlar ayni cnm bu ay doktora gitmedim yani benden kesin foos bu ay adet tarihim ayin 25.10 tam evlilik yilimizda🙂 sen ne yaptin bu ay tedavi uyguluyormuydun cnm??

2 aydır herhangi bir tedavi uygulamıyorum sıkıldım klomen içmekten valla...doktorum ,''isterse aşılama yapayım ama gerek yok'' demiş ablama (bu arada ablam kadın -doğum hast.inde çalışıyor,doktorumu benden çok görüyor),,,neye göre gerek olup olmadığına anlam veremedim,,sen hiç yaptırdın mı, ya da diğer arkadaşlar?*adetime 4 gün var , gelmesin diye dua ediyorum umarım sende de gelmez,,,bu ay bol bol hamile haberi almak istiyorum ,moraller yükselsin....

uzun zamandan sonra bugün girebildimsiteye..bıraktığım yerden devam🙂 ben geçen ay 18 eylülde adet olmuştum.hiç bir belirti yok bende.ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi hiç biri yok.sadece belim sorun çıkartıyor.bazen bıçak saplanır gibi batıyor belim.canımı çok acıtıyor.yine geç mi adet olucam...ne gıcık bi durum..kadın olmak ne zor yaww.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin..artık düşünmek istemiyorum..

doktora gidince sakin 4 aydir bebek yapiyoruz olmuyor deme ilgilenmiyorlar bir sene gecmesi lazim butun doktorlar ayni seyi soyluyor sen bir senedir hamile kalamiyorum de hemen ilgilenirler ben o hataya dustum kimse bakmak istemiyor

canım hiç üzülme sen.her şeyin zamanı var..şunu da unutma kadının kısırı değil kusuru vardır.bir gün bizim de olucak bebeğimiz.iyi düşün ki iyi şeyler olsun.sen hiç sıkma canını

Teşekkürler

Arkadaşlar ben kabin memuru olan bayanım... dün gece öğrenen hani🙂 desteğiniz için teşekkür ederim.Eşimle konuştum oda aynı sizin gibi düşünüyor ekmeği varmış diyor...Karar verdik bir mucizemizi kucağımıza almaya...eğer hayırlısıyla kucağımıza alacaksak mucizemizi bunda sizin de payınız var...siz bana mucizemi kollarıma almam gerektiğini kadının herşeyden once bir anne olduğunu tekrar hatırlattınız... dileğim şudur ki;mucizeleriniz en yakın zamanda sizi bulsun hayırlısıyla kucaklayın onları... teşekkür ederim..

AMIIIIN... Evet cnm o kasikdaki pit pit atma belirti olabilir eger bebek yerlesiyor diye okumustum insallah cnm adet olmassinda mutlu haberi aliriz nekadarlik evlisin??
evet bende öyle duymuştum ama bebek yerleşiyo demek için çok geç değil mi yarın regli günüm yani, çok karışık bu işler çok hiç insanın aklının alıcağı türden değil, Allah'ın işi işte, mucizesi.. bu arada 6 aylık evliyim 🙂

Mevlana bu ay haberin benden geleceğini söylemişsin canım. Teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur.
Bekleyip göreceğiz... Akıntı falan diyorlar bende öyle bir şey gelmiyor. Hamile değilim galiba. Acaba günün geçtikten sonra mı başlıyormuş ki o?
Bilmiyorum kiii.
Biraz mesajlara baktım da kabin memuru arkadaş bizim heyecanlı bekleyişlerimize de burada şahit oldu e gayri Allah tan gelen bu hediyeye sıkı sıkı sahip çıksın. Tebrik ediyorum onu. İnşallah bu bebeği düşmez, sağlıkla kucağına alsın...
Sedenim adetin mi gelmeye başladı canım. Üzülme demek saçma bir kelime gibi oluyor, kifayetsiz kalıyor ama kendini bırakma sakın canım bir gün mutlaka sen de anne olacaksın. 😉

Insallah cnm.. Ben simdiye kadar tek klomen kullandim birde catlama ignesi asilama fln yaptirmadim onun icin bisey diyemicem bende az ara verdim hem vucuda okadar hormon yuklemek istemiorum hemde adet olunca hayal kirikligi daha buyuk oluyor neyse zamanla goricez ztn🙂