Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm ne olursa olsun iyi dusun bak onceden 2dusugun var birde bunu aldirirsan birdaha anne olmayabilirsin.. Birde ben bebek aldirmay ztn karsiyim sonucta ufacik bir cana kiyiliyor.birde evlisin ztn bu bebek birde korundugunuz halde geldi size demekki yicek ekmegi var bu dunyada kiymayin derim esinede anlat durumu bize mutlaka haber ver optum.. Ve hayirli olsun

Lutfen uzulme herzaman hayirlisini iste bebek olmuyorsa vardir bir sebebi.. Ya lutfen bukadar ezdirmeyelim kendimizi sana kisir gozuyle bakanlarinda cevabini verki birdaha onlari ilgilendirmeyen konulara karismasinlar.. Bizim bu turk milleti nekadar cahil oluyor bazen anliyamiorum sanki bizim elimizde olan birsey sanki biz yaratiyoruz gunahtir be.. Sen uzme kendini bosver aglama bu zamanin tadini cikarmaya bak olurmu guzelim..

Merhaba...4aylık evliyim.bizde sabızrsızlıkla bekliyoruz her aylık regl gününü. 34 yaşındayım ben o yüzden sabırsızlığımız daha yüksek. yaşımdan dolayı çok sorun ediyorum kendime. Ayrıca bir başka kafama takılan durum ise, eşmin küçükken geçridği bir kaza sonucu bir testisi alınmış. doktor çocuk konusunda sorun olmaz demiş o vakitler. Ama ben yine de hep soru işareteriyle doluyum. ne kadar bekleyeyim.bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorum. sice ne yapmalıyım ?? trabzon..

malesef kızlar benden bu ay tık yok kahve rengi akıntı gelmeye başladı şuan itibariyle üzgünüm hemde çokk ne zman anne olucam ben yaaa allahım yardım ettt ne olur