Insallah hanimlar insallah benim daha 1hafta var adetime ama hic umudum yok dogrusu... Berrakmavi üzülme sakin senin canin sagolsun insallah önümüzdeki aya🙂
kızlar bugün dr gittik keseyi gördük yaklaşık 4-5 haftalık dedi 🙂 ama 10 gün sonra bebeği görmeye gdicez İNŞALLAH bundan sonra bir sıkıntı olmaz ALLAH ım tüm isteyenlere nasip etsin sıra sizde sizin hayırlı haberlerinizi beliyoruzzz 🙂
Sevindim Yüsracım. Ben demiştim ama demiiii? Bak sorun yok, olmayacak da. İnşallah. Sorun odaklı olma. Bak ne güzel bir dönem var önünde seni bekleyen... Darısı bize olur umarım. Tüm bekleyenlere...Kolay hamile kaldın sen değil mi? Tedavisiz... Kaçıncı ayındı? Bizimle paylaşır mısın? Karıştırıyorum, unutuyorum malesef.
canım ben daha yeni evliyim 🙂 ALLAH ıma şükürler olusun.2 aydır bebek istiyordum ve tedavi olmadım ilk ay adetim 7 gün geçmişti ümitlenmiştim ama hasta oldum bu aya adetime 5 gün kala idrar testiyle öğrendim.
Insallah hanimlar insallah benim daha 1hafta var adetime ama hic umudum yok dogrusu... Berrakmavi üzülme sakin senin canin sagolsun insallah önümüzdeki aya🙂
Üzülmüyorum. Üzülmemek de gerek. Her şeyin başı moral. Olacağına inanmak gerek, ben bu ay olacağına inanıyorum.
Mevlana ilaca 3.gün başlattı bu doktor beni senin gibi. Böylesi aslında daha iyidir dedi. Heralde folikül sayısının çok olması hedefleniyor bunda. Senin de benim gibi 1 yumurtan gelişti demi. İnşallah bu ay birden fazla gelişir de şansımız çok olur. Hamile kalalım artık yahu Allahımın da izniyle. Kalmalıyııııız. Olacak inşallah...
Benim adet günümü düşürmedi ilaçlar. Bakalım sende nasıl olacak. Tabii inş o adeti de görmezsin. 😉