Valla canim burda her vatandasin sigortasi var doktor yerinden cok sanli herkez türkiydmizde malesef sigortan olmasin birde paran olmasa ölsen kimse ilgilenmez teknologie de cok iyi güzel yani
halecim inşallah faydasını görürsün.bu kürleri dikkatli kullanmak lazım..ayrıca haşlama dakikalarıda önemli..iyileşelim derken daha da kötü olmayalım diğmi ama..ben adet düzensizliği için içmiştim bu soğan kürünü polikistik over içinde tabi 🙂
halecim inşallah faydasını görürsün.bu kürleri dikkatli kullanmak lazım..ayrıca haşlama dakikalarıda önemli..iyileşelim derken daha da kötü olmayalım diğmi ama..ben adet düzensizliği için içmiştim bu soğan kürünü polikistik over içinde tabi 🙂
bende düzensizlik yok canım polikistik over de yok ama bu hastalığa çok iyi geliyomuş soğan kürü sanada şifa olmuştur inşallah.ben ramazandan önce dikkat ederek tabi 15 gün yapmıştım soğan kürünü araya ramazan girince ikincisini yapamadım bu ay 15 gün daha yapayım hemen ardınan incir kürüne başlıycam böyle yapınca daha etkili oluyormuş incir kürü..rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah canım
Ooo burada sohbeti kurmuşsunuz. Benim geçen ay olmadı. Umutlarım bu ayda. Klomen değil türevi seraphone verdi doktor. Yaa kimyası aynı ama bu ilaç çok mide bulantısı yapıyor bende. Yani yeni adet görmesem hamileyim diycem. Hormon hormon... Mahvolmadan hallederiz inşallah. Hadi bakalım Mevlana, güzel haberi sen verirsin belki bu ay.