Evet cnm bende girdigim cogu zaman kimse olmuyor bu iki gunu iyi degerlendirin ozaman🙂 bebegin varmi cnm nekadardir istiorsun? en kisa zamanda rabbim ikiz ikiz verir insaLLaH kendine iyi bak grsm üzere
Canim ya hamilesin ki insallah öyledir yada stressden gecikiyor benim birinde cok kafaya takdigim icin 3 ay adetik gelmedi bence rahat ol mutlaka haber ver grsz
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ama yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz yapılan muayenede eşimde ve bende sorun çıkmadı herşey normal görünüyor ama malesef şu ana kadar sonuç alamadık bu ay doktorum klomen adında bir ilaç verdi kullandım günümü bekliyorum ama çatlatma iğnesi olmadım aranızda bu ilacı kullanıp hamiş olan varmı
merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ama yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz yapılan muayenede eşimde ve bende sorun çıkmadı herşey normal görünüyor ama malesef şu ana kadar sonuç alamadık bu ay doktorum klomen adında bir ilaç verdi kullandım günümü bekliyorum ama çatlatma iğnesi olmadım aranızda bu ilacı kullanıp hamiş olan varmı
Klomenle hamile kalanlar/ kullananlar bölümü var oraya bak canım. İlk ayında ikinci veya üçüncü ayında hamile kalan arkadaşlar var yazmışlar. Ben de tedaviye yeni başlayanlardanım. İlk ayım. Bakalım ne olacak? 😉
Hiç şaşmıyorsa kuvvetli bir ihtimal olabilir ama gebeliği çok isteyince de bu gecikmeler yaşanabiliyor. Her şeyi beynimiz yönlendiriyor. İnşallah öylesindir. Bekle bakalım1-2 gün yine olmazsa test yap. Bize de haber vermeyi unutma. 😉