Arkadaşlar herkeze tek tek teşekkür ederim güzel ve samimi dilekleriniz için.herkezin msjını okuyup Allah sanada nasip etsin dedim tüm samimiyetimle içimden .kendim yaptığım birşeylerden bahsedeyim ,çokta ne işe yarayacağını bilmeden hergün kendimede eşimede haşlanmış tyumurta yaptım sabah kahvaltıya.yumurtlama günümü hesapladım ve özellikle o günden 2 gün önce o gün ve ondan sonra bir gün durup birgün ilişki oldu ateşi takip ettim en düşük çıktığı zaman yani o gün ve sonrası ilşki oldu. zaten bir hafta geçmedi test yaptım anlatmıştım önceki sayfalarda pozitif çıkmıştı sonra hep negatif çıktı.bende bu ay umudum bitti söylemiştim.unuttum yani bu ay bu olayı stres bence çok önemli ben bunu anladım.asla stres yapmayın birde dua çok önemli.asla bu ayda olmayacak diye değil allahım bebeğimi göndereceksin buna inanıyrum sana şükürler olsın diye dua edin.başka b,irşey sormak istiyorsanız sorun kuzularım cvplarım.herkezi çok ama çok öpüyorum inanın hepiniz için bebekleriniz için sağlıklı doğumlarınız için dua edceğim.ben hepinizin hamile kalacağını biliyorum buna inanyorum,sizde inanın.