Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

HAyatım ben netten aldım ovulasyon testlerini ucuz çünkü. 5 tanesi 27 ye satılıyor eczanede. İdrarla yapılıyor bu. İçinde adet siklusuna göre ne zaman test yapmaya başlaman gerektiğini yazıyor. Ovulasyon testi çift çizgi gçsterdiğinde 24-48 saat arası yumurtan çatlayacak demek. Yani hemen çalışmaya başlıyorum ki çatladığında yumurta onu bekleyen spermler olsun. Kız erkek tercihine göre sonra da ilişki önerilebiliyor. Bir de tükürük olanı varmış onu kullanmadım ben. Diğer yandan vücut ısını ölçebilirsin ilk 14 gün standart giderken arada 0.2 lik aşağı yukarı bir düşüş sonra yükselme oluyor. İşte yükseldiğinde yumurta çatlamış oluyor. Bu da ayrı bir yöntem ben uzayan mukusu çoğu kez fark ediyorum. Akıntınızı hissedersiniz zaten, kuru günler gebelik için uygun günler değilmiş zaten. Bir de doktora gidebilirsin doktorda takip edip hatta çatlatma iğnesi vurup zamanı da belirrleyip ilişki önerebiliyor. Böylece genelde 3 ödev ile durumu kurtarıyoruz...

Kesinlikle canım çalışmanın hasını yapmak lazım 🙂
Aman aman iyi keyifler yerinde olsun, moral çok önemli biliyorsun bu konulrd canım 🙂

Hürremcim ben de pozitifi gördüğüm oldu ama maalesef gebelik yoktu. Silik çizgiyi de gördüm yine yoktu. Yumurta çatladıktan sonra spermler ulaştı ise 24 saatde döllenme oluyor. Sonra yaklaşık bir hafta 10 günü de bulabiliyor rahe doğru yolculuk başlıyor. Sonra rahme yerleşmek için bir yer seçiyor ve rahim zarının kalınlığına göre yerleşmeye başlıyor. Bu süreçte yine bir haftayı buluyor ki, bebeğin yerleşmesi adet zamanına denk geliyro ki genelde yerleşme kanaması yaşıyor bayanlar. O yüzden kafanı karıştıma adete 10 gün kala bebek zaten rahme ulaşmaz, ulaşsa da henüz yerleşme olmaz. Zaten pek çok hamileleik rahme tutunamadığı için bitiyor. Buyüzden 3 haftada gebelik testi insanı hayal kırıklığına uğratır deniliyor. Sabretmek gerekiyor hayatım. Bu iş böyle bir iş

esta
testını cok erken yapmıssın bana doktor demıstı kı kan testı adetten 2,3 gun önce .idrar testıu kesınlıkle ve kesınlıkle adet gecıkmesınden 10 gün sonra yapılmalı.diğer gunler yanıltabılır.bir de belkı gec döllenme olmustur.bellı olmaz .ozaman daha gec testte bellı olur.benden demesı.hala umudun olsun bence

Kahve kola çok önerilmiyor ama günde bir kahve içilebileceği söyleniyor gebeler için. Ben de içiyorum kahve, zaten kahvesiz yapamam🙂 Sigara ama kesinlikle yumurta ve sperm kallitesini düşürüyor..

Offfffff çok canım sıkıldı, uykum varrrrrrrrrr, evde olmak hep yatmak istiyorum, bahar yorgunluğu, tuzsuz yemekler, ilaç falan mahvoldum yahuuuu 😕😕😕

Al benden de o kadar lalezar, azık uyuyayım da spora gidicem, tam miskin kedi oldum ben. Hamile kalıp bebeğimle miskinlik yapmak istiyorum...

Annecim ben sporada gitmiyorum bu ara, evdeki aletler de paslandı 😕
Yaaaa demi canım yaaaaa hamiş olaydık ta bebeğimizle tembellik yapaydık şimdi süper olurdu vallahaaaaaaa 😀

acil cevap bekliyorum

arkadaşalr ben ayklaşık 4 aydır bebek istiyorum hiç bir sorun olmadığı halde olmuyor incir ve soğan kürünü duydum hangisi daha etkili?ve ben şua an adetliyim adet döneminde yapmamın bi sakıncası var mıdır? acil cevap bekliyorum