hosgeldın canım bencede dedıklerın katılıyorum 1 gün olcak 1 gün olmucak dıye sartlanıyoruz hiç güzel olmuyor oluruna bırakmak gerek bence yumurtlama zamanı her gün olabılır 1 günde bır olur kısının kendııne kalmıs o yanı eskıden sankı erkekler eslerıne 1 gün olucak 1 gün olmucak mı dıyodukı yoktu böyle bırsey ama hepsı dogurdu masallah ınsallah benımde bu ay tutar
smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
ayyy sorma ya yeni görev dağılımı oldu iş yerinde ne var ne yok hepsi bende desem yeridir nasıl yetiştiricem hiç bilmiyorum canımmm ya bide hamile kaldığımı düşün halim ne olur bilinmez
ayyy sorma ya yeni görev dağılımı oldu iş yerinde ne var ne yok hepsi bende desem yeridir nasıl yetiştiricem hiç bilmiyorum canımmm ya bide hamile kaldığımı düşün halim ne olur bilinmez