Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yasemincim sadece kıramp var ama başka bişi yok🙁
olsun canım ilk başlarda adet agrısı gibi belirti verirmiş. Hadi hayırlısı.

bütün dualarım seninle. Inşallah rabbim bebegini kucagına almak nasip eder

bu arada bir düşüğüm de oldu evliliğimin ilk 3. ayında gebe kaldım fakat bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. sanırım bu da troide bağlı çünkü o zamanlar bilmiyordum. yani troid hastası olanlar mutlaka doktor gözetiminde olmalı hamilelik öncesid e sonrası da. kafanızı şişirdim canlarım ama ne yapayım bu çok önemli herkesin bilmesini istedim.

hürremm eğer ilk 5 dakika içinde gördüysen bence de pozitifdir. inşallah canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim 4 gün kaldı acaba test yapsam mı?

yok hiç önemli degil neden burdayız zaten .bibirimizi dinlemek için.tiroid hakkında hiç bir bilgim yok. Allah kalbine göre versin

İdilim inşallah canımmmmmmmmmmm gerçektenmi ay kocamda bugun şu regli olmadan 8 gün önce gebeligi belirleyen testten almış bende onu bekliyorum gelsin bide o testi yaparım zaten oda pozitif çıkarsa allahın izniyle düzgün bir gebelik başlangıcımı değilmi reglim geçince doktora giderim inşallahh bekleyen herkezin allah yardımcısı olsun

canım sana bir cvp yazdım ama göremedim yazdığım cvbı tekrar yazıyorum,hemen ilk dakikalarda pozitif çizgi pembeleşti inşallah pozitifse sağlıklı gebelikmi değilmi regli olmazsam doktora gideceğim öğrenmek için ben test yaptım pozitif ama yine güvenemiyorum 4 gün varmış regline yapsan bi türlü yapmasan bi trlü sen bilirsin canım
hürremm eğer ilk 5 dakika içinde gördüysen bence de pozitifdir. inşallah canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. benim 4 gün kaldı acaba test yapsam mı?

selecan benim kan pıhtılaşması sorunum yüzünden doktorum mutlaka adete 2 gün kala test yaptırıyor ve sonuç alıyoruztabi kanda. bence stres olmaktansa yaptır derim.inşallah hamilesindir. canı gönülden diliyorum. paylaş bizimle olur mu