Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben sadece klomen kullandım iğne falan vurulmadım bır ayda yanı gecen ayda vucut dınlendırıldı aşılamam için bu ay 2gun erken gelınce hemen aşılamaya başladık yanı bugun ıkıncı gunumdu adetımın yumurta takıbı yapılıyor bırdbugun sabah kan testı verdım akşamda ultrasyondan takıp edıldı bırde iğne vuruldum. bakalım nasıp boyle bı 10 ıla 14 gun arası devam edecek bu dönem içerisinde uygun olan yanı yumurta olgunluğa ulaştığı an aşılama yapılacak ben sana soyle soyleyım yaklaşık ayın 15 ne kadar takıp ve aşılama donemı ondan sonrakı 13 gunun sonunda da gebelık testı olacak bakalım hayırlısı olsun hayırlısıyla Rabbım nasip etsin 🙂

Anladım şekerim. İğne ile yumurtalar çoğaltılıyor, ne kadar yumurta o kadar şans. ilk 10-14 gün yumurtan olgunlaşacak, sonra aşılamanın üstünden 13 gün geçince de kan testi isticek ki anca kana çıkacaktır. E bak direk yumurtanın yanına spermleri gönderiyorlar ki hemen kavuşsunlar. hadi bakalım heyecanla beklicem güzel haberini. Benim de bugün oldu sana 14. gün. 🙂 Ben de bugün yarın kırmızı kart bekliyorum, bu hafta kayınvalideye gidicez yok mu bişi dicek, yok dicem, cinlerim yine tepeme gelecek. Tek konu bebek oldu. Ben de aramıyorum artık kimseyi. sanki hayatım tek bebekten ibaret. Takıyoruz kafaya yeterince, bir de böyle şeyler baskıya dönüşüyor..

canım ya aynı dertten bende müzdaripim her gittiğimizde ve ya her geldiklerinde eeee artık torun olsun diyorlardı şimdi öğrendiler aceleniz neydi diye kızıyorlar ya bende anlamadım ne istediklerini bu hafta bana geliyorlar bakalım ne olacak hoş ben zaten çalışıyorum sabah 7.30 akşam 5.30 kadar da yinede bu dönemde sıkıntı yapmamlıyım neyse artık takmamam gerekıyor.İnşallah güzel haberler verririm tabiki sizde öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin bakalım ne olacak şimdilik bi sıkıntı yok İnşallah böyle devam eder.Boşver kimseyi takma elbette Rabbimiin bir bildiği var zamanı gelince o da olur inşallah.Bu arada adım esra🙂

Ben de İpek. Ben de memnun oldum Esra. Bence de🙂 Hayat çok kısa, her zaman sıkıntılar olcak, çocuk olsa ikinci nerde dicekler, hep bişi diyen çıkacak.. Hafta sonu yokum ben, pazartesi dönmüş olurum, o güne kadar regl olmamayı ümit ediyorum. 4 yumurta güme giderse artık önce bir ağlar rahatlar, sonra da gülerim. Bahtsız bedevi ilan ederim kendimi artık🙂 Ama yine de her şeye rağmen hayırlısı şekerim. İyi bak kendine, her şey gönlünce olsun örtmenim🙂

slm melekler bende sızler gıbı hamıle kalmak ısteyenlerden bırıyım 2 aydan berı denemelerımız fıyasko bugunde kırmızlar gorundu yanı neyse allah buyuk dıyoruz artık doktor stres falan yapmayacagım herseyı oluruna bırıktım ınternetten arastırdım HAYIT OTU DIYE BI OT HERSEYE DEVAYMI ONU OGRENDIM ARTI BAL COREK OTU VE TARCIN KULLANAMYA BASLAYACAGIM YUMURTLAMAYA BIRE BIR BINLARI YAPACAGIM BIRDE PRE SEED DIYE BI URUN VAR ONUDA ALICAM BAKALIM BUNLARI DENEYECEGIM AMA HAYIT OTU GERCEKTEN COK FAYDALIYMIS ARKADASLAR ILGILENLERE DUYRULLUR ALLAH HERKESE BEBEK NASSIP ETSIN

yine olmadı

Bu ay da olmadı kafayı yiycem en sonunda. 1 sene 2 aydır bekliyorum. 26 şubat adetimin ilk günü beni de ekleyebilirsin.