Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Eyşancım, canım çok sevindim,tebrik ederim.Allahım analı babalı büyütmek nasib eder inşallah...bizlerden hamile kalanlar yavaş yavaş doğuruyor.ne tuhaf daha düne kadar hamile kalmak için yırtınırdık şimdi Allahım nasib etti de hepimiz yavaş yavaş anne olduk.Allahım isteyen herkese nasib eder inşallah.kendine çok iyi bak tatlım..

merhba

bende gecen hafta catlatma ignesi vuruldum,7 senelik evliyim 5 yasinda bi oglum var 2.icin bir senedir ugrasiyoruz..ins bu ay tutar

slm arkadaşlar bende yeni katıldım 1 yıllık evliyim ve bende hamiş olmak istiyoruuuuuuuuuuummm🙁1 senedir hastaneye gidiyorum yok adet düzensizliği yok yumurtalık kisti derken en son geçen hafta hsg için gittim.rabbime sonsuz şükürler olsun hepsini atlattım ve şimdi ne eşimde ne bende bi sorun yok elhamdülillah..dr'um hsg den sonra gebelik şansın yükselir 3 ay beklememiz gerekiyor bu süre zarfında yine gebelik olmazsa adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi..ben bide adetin21.gün de hormon testi yaptırmıştım daha nelerden geçecem bilmiyorum..kistten sonra ilaçlarla adetim düzene girmişti ama birkaç aydır yine bozuldumu bilmiyorum 30 günde adet olurken bi 34 günde bi 30 bi 28 günde falan görüyorum bu normalmi sizce bilen varsa yazsın lütfen..şimdi 3 ayı geçir geçirebilirsen🙁..rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah..

Slm kızlar! çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli.eyşancım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.mrs.m canım Allah senin de kızını kucağına almak nasip etsin.bu arada benim de oğluşum 6 hafta erken olmak üzere yani 34. haftasında 23 haziran'da dünyaya geldi.çok mutluyum Allah hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah.ilk dünyaya geldiğinde bizi çok korkuttu ama şimdi ikimizde çok iyiyiz.Allah'a şükürler olsun.doğumum sezeryanla olduğuğu için hiç acı ağrı çekmedim birçok kişi de sezeryan sonrası zor oluyormuş ben normal doğum gibi ertesi gün ayağa kalktım ve hiçbir sıkıntım olmadı.normal doğumdan korkanlar için sezeryanı kesinlikle öneriyorum.çok kolaydı benim için.Darısı hamilelerimizin başına.Hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçakalın.

canım Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin sana ve bebişine bende yeni üyeyim 10 dk falan oldu 1 yıldır korunmuyoruz fakat hiç hamile kalamadım🙁