Queeny Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2010 #57.111 merhaba kızlar nasılsınız??* ben bişey soracaktım, benim adetime yaklaşık bir hafta var, ama biraz biraz midem bulanıyor ve kasıklarımda ağrı var. belirtiler bu kadar erken başlarmı sizce??
merhaba kızlar nasılsınız??* ben bişey soracaktım, benim adetime yaklaşık bir hafta var, ama biraz biraz midem bulanıyor ve kasıklarımda ağrı var. belirtiler bu kadar erken başlarmı sizce??
M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2010 #57.112 Merhabaaaa Herkesin anneler gününü kutluyorummmm... Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese meleklerini göndersin inşallah.
Merhabaaaa Herkesin anneler gününü kutluyorummmm... Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese meleklerini göndersin inşallah.
ranagül Üye Üye 9 Mayıs 2010 #57.113 annelerin,anne adaylarının,anne omak isteyenlerin anneler gününü kutluyorum.
tuğcan Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #57.118 elisev' Alıntı: selammmmmmmmm... Genişletmek için tıkla ... slm canım naslsın
umutsuz_reyhan Hamiş Melek 11 Mayıs 2010 #57.119 2 gündür kimseden ses yok foprm sessiz kalmış bugunun başlancını ben yapayım ozaman 🙂 MERHABA HANIMLAR
2 gündür kimseden ses yok foprm sessiz kalmış bugunun başlancını ben yapayım ozaman 🙂 MERHABA HANIMLAR