Mavişim Hamiş Melek 8 Mayıs 2010 #57.102 ayşegülll 12 gün varken belin ve kasıklarında agrı hissetmişmiydim canım
E elaca Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #57.104 ayşegüüll' Alıntı: uyguladım ama buay yine uyguluycam napalım olana kadar elimizden ne geliyosa yapıcaz sen nasılsın bebiş nasıl ıyı degılım canım hastayım bebıs ıyıdır ınşallah Allahın iznıyle Genişletmek için tıkla ...
ayşegüüll' Alıntı: uyguladım ama buay yine uyguluycam napalım olana kadar elimizden ne geliyosa yapıcaz sen nasılsın bebiş nasıl ıyı degılım canım hastayım bebıs ıyıdır ınşallah Allahın iznıyle Genişletmek için tıkla ...
ygmr06 Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #57.105 ayşegül yazdıklarına üzüldüm Allahım inşallah sanada hepimizede bebeklerimizi verir
unforgiven Üye Üye 8 Mayıs 2010 #57.106 bu konu son 7 aydır canımı çok fazla sıkmaya başladı en güzeli düşünmemek diyorum ama her ay kafaya takılıyo malesef... hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim?
bu konu son 7 aydır canımı çok fazla sıkmaya başladı en güzeli düşünmemek diyorum ama her ay kafaya takılıyo malesef... hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim?
ygmr06 Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2010 #57.108 dentnurse' Alıntı: kızlar selam Genişletmek için tıkla ... selam tekrar
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2010 #57.110 bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsunnn inş bizde anne oluruz yakında bu güzel günü evlatlarımızla kutlarız
bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsunnn inş bizde anne oluruz yakında bu güzel günü evlatlarımızla kutlarız