Mavişim Hamiş Melek 7 Mayıs 2010 #57.041 birde incir hala günde 3 yada 4 tane yiyorum kuru incir ama kaynatmadan
E elaca Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #57.042 dentnurse' Alıntı: akıntım hiç yok bitanem ama kısa kısa sancılarım var özellikle sağda Genişletmek için tıkla ... canım daha once sancıların olmayıpta sımdı basladıysa ve bu sancılar dıkkatını cekıyorsa inşallah hamılesındır.akıntı olmak zorunda degıl herkesın bunyesı farklı tabıkı.atesin var mı
dentnurse' Alıntı: akıntım hiç yok bitanem ama kısa kısa sancılarım var özellikle sağda Genişletmek için tıkla ... canım daha once sancıların olmayıpta sımdı basladıysa ve bu sancılar dıkkatını cekıyorsa inşallah hamılesındır.akıntı olmak zorunda degıl herkesın bunyesı farklı tabıkı.atesin var mı
Mavişim Hamiş Melek 7 Mayıs 2010 #57.043 daha önce hiç böyle bişey yaşamadım canım ilk defa oluyor ama daha önce klomen hiç kullanmadım kiiii
ygmr06 Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #57.044 kızlar inciri yedinizmi suyunumu kaynattınız hangisi daha iyidir
E elaca Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #57.045 dentnurse' Alıntı: birde incir hala günde 3 yada 4 tane yiyorum kuru incir ama kaynatmadan Genişletmek için tıkla ... hoca olmaz dogru uygulamak gerekıyor dedı
dentnurse' Alıntı: birde incir hala günde 3 yada 4 tane yiyorum kuru incir ama kaynatmadan Genişletmek için tıkla ... hoca olmaz dogru uygulamak gerekıyor dedı
E elaca Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #57.046 dentnurse' Alıntı: daha önce hiç böyle bişey yaşamadım canım ilk defa oluyor ama daha önce klomen hiç kullanmadım kiiii Genişletmek için tıkla ... canım hıc yasamadıysan ınşallah hamılesındır da et senı de fazlaca umutladırmak ıstemıyorum
dentnurse' Alıntı: daha önce hiç böyle bişey yaşamadım canım ilk defa oluyor ama daha önce klomen hiç kullanmadım kiiii Genişletmek için tıkla ... canım hıc yasamadıysan ınşallah hamılesındır da et senı de fazlaca umutladırmak ıstemıyorum
Mavişim Hamiş Melek 7 Mayıs 2010 #57.047 ateşim 36 .2 cıktı ama şimdi sabah bakmam lazımdı unuttum yüzüm yanıyor gibi ama piskolojikmi bilmem
E elaca Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #57.048 bal tarcın corek otu uyguluyorsanız kullandıgınız çörek otu 3 çay kasıgını kesınlıkle gecmeyecek ve corek otu havanda dovulup karıştırılacak
bal tarcın corek otu uyguluyorsanız kullandıgınız çörek otu 3 çay kasıgını kesınlıkle gecmeyecek ve corek otu havanda dovulup karıştırılacak
E elaca Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #57.049 dentnurse' Alıntı: ateşim 36 .2 cıktı ama şimdi sabah bakmam lazımdı unuttum yüzüm yanıyor gibi ama piskolojikmi bilmem Genişletmek için tıkla ... canım benım cok atesım vardı ozellıkle gecelerı.eşim yatagın bır ucunda ben bır ucunda yatıyordum.ateşten rahatsız oluyorduk
dentnurse' Alıntı: ateşim 36 .2 cıktı ama şimdi sabah bakmam lazımdı unuttum yüzüm yanıyor gibi ama piskolojikmi bilmem Genişletmek için tıkla ... canım benım cok atesım vardı ozellıkle gecelerı.eşim yatagın bır ucunda ben bır ucunda yatıyordum.ateşten rahatsız oluyorduk
Mavişim Hamiş Melek 7 Mayıs 2010 #57.050 kızlar cıkmam lazım eşim beni bekliyor ameliyat var birde ordan küaföre gidicem saclarıma röfle yapılıcak hamilelik olsada sakıncası olmaz herhelde dimi cok ufaktır şimdi
kızlar cıkmam lazım eşim beni bekliyor ameliyat var birde ordan küaföre gidicem saclarıma röfle yapılıcak hamilelik olsada sakıncası olmaz herhelde dimi cok ufaktır şimdi