anladım cnm hayırlısı olsun ilk ay hamiş kalcan diye bişi yok ama melişin sana süpriz yaparsa bilemem rahat ol cnm bu ilk deneme ayınız rabbim hayırlısını versin
canım bu kanda seker vsss rahatsızlık var mı dıye ,idrar ve kan testı oluyomus benim özel doktorum ıstedı normalde hastanede yapmıyolarmıs bu testı,bendekı rahatsızlar varsa onları kontol altına alacaklarmıs,ben 8 haftalık zaten hamişim bebeişin resımlerı bıle var tezesiiiiiiii ,ama ne bılem bı sorayım dedım baktıran oldumu bu sekılde dıye,aklınızda olsun sızde yaptırım
canım bu kanda seker vsss rahatsızlık var mı dıye ,idrar ve kan testı oluyomus benim özel doktorum ıstedı normalde hastanede yapmıyolarmıs bu testı,bendekı rahatsızlar varsa onları kontol altına alacaklarmıs,ben 8 haftalık zaten hamişim bebeişin resımlerı bıle var tezesiiiiiiii ,ama ne bılem bı sorayım dedım baktıran oldumu bu sekılde dıye,aklınızda olsun sızde yaptırım
canım bende özel hastaneye gidiyorum ben erken gittim sanırım ilk gittiğimde kese görünmüyo kan testi istedi dr hamilelik var dedi iki hafta sonra gittiğimde sadece ultrasonda baktı kese görünüyo 5 haftalık hamilesin dedi 15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi hiç test falan yaptırmadı yada sormadı bi hastalığın varmı diye ama herkes çok övüyo dr ve kuzenlerimde ona gitti kafam karıştı benim ya acaba daha erkenmi bide benim basenlerim çıktı göğüslerim büüyüdü ve karnım belli sanırsın 3 aylık hamileyim sendede varmı canım bunlar
canım aramıza hosgeldın bende 11 aylık evlıyım agustosun 30unda yılım dolacak ınsallah biz hazıran ayında basladık bebiş çalışmalarına ama ben rahatsızlandım 8-10 gün hiçbirsey yapamadık tatlım gerı kalan günlerde olmustu ara ara ama o ay hamıle degıldım tabıkı bakalım bu ay sıkı çalışıyoruz ama bebiş geleckmı hep bırlıkte görücez canım bu ayın sonunda bellı olacak ınsallah gelır bebişim...
şirinecim aynen canım bende kan vermeye dayanamıyom kan tahlili istemesini hiç istemiyorum doktorun ama 3 ay önce bebiş düşünmeye başladığımızda doktor istemişti bi rahatsızlık var mı die test almıştı.şeker hepatit falan gibi tiroit vb rahatsızlıkların olup olmadığına bakmak için hamdolsun yoktu yani tekrar istenirse öyle bişi o sonuçları gösterirri yaa kan vermek zor geliyo ama tabimecburoluncada neyse hayırlısı olsun tatlım Allah kolaylık versin
yağmurum canım benimmm çok işim var çok bide hormon ilacı içiyorum çok kötü yapıyo baş dönmesi yapıyo ama sanki içki içmişsin herkesi ikili göüryom ve etrafa bakamıyom 1 yarım saat 45 dk.o yüzden yeni yeni kendime geldim canımmm