şimdi benim bu yazdığım mesaja alıntı yap de, yazını yaz sonra kendi yazdıklarını mouse unla seç üstü mavi olacak seçtiğinde o şekildeyken üstte büyük yazan yere tıkla mesela 4 ü seç onun hemen yanında bi renk paleti var oradanda bi renk seç ve cevapla de bakalım ne olacak 🙂
izgilim super bir haber sabah sabah o kadar iyi geldiki.. Allahim sag selamet kucagina almayi nasip eder insallah.. bak bizleri unutmak yok ona gore birakamazsin sen topigi tamam mi hehe 🙂
bu ayki taktikleri harfiyen bekliyorum senden incir guzeli ;-)
Gözünüz aydin birtanem ya.Calismalarinin en güzel mükafatini aldin demek bu ay.Cok duygulandim gülüm,gözlerim doldu inan.Cok sükür rabbime.Tabii gün gectikce cizgi koyulasir.Yakinda birde Dr a gidersin.Ha birde en kisa zamanda folik asite basla,bu melegin icin cok önemli.Annelerin en tatlisi,en cicisi🙂Senin bebegin cok sansli yaw🙂
ayyy canımsın benim hele bi doğsun doğduğunu pişman edicem diyomuşum hheehheeee
evet gülüm artık iyi bir doktor bulmak lazım buraların yabancısıyım bakalım ayyyyyy kulaklarımdan bile alen cıkıyo
şimdi benim bu yazdığım mesaja alıntı yap de, yazını yaz sonra kendi yazdıklarını mouse unla seç üstü mavi olacak seçtiğinde o şekildeyken üstte büyük yazan yere tıkla mesela 4 ü seç onun hemen yanında bi renk paleti var oradanda bi renk seç ve cevapla de bakalım ne olacak 🙂
YasasinYas oldu canim.Bunu ögreYasasinYas oldu canim.Bunu ögrennmeyi sana borcluyum tatlim,cok tesekkürler.
Bu arada yazgülüm hosgeldin canim.Nasilsin?
YasasinYas oldu canim.Bunu ögreYasasinYas oldu canim.Bunu ögrennmeyi sana borcluyum tatlim,cok tesekkürler. Bu arada yazgülüm hosgeldin canim.Nasilsin?
YasasinYas oldu canim.Bunu ögreYasasinYas oldu canim.Bunu ögrennmeyi sana borcluyum tatlim,cok tesekkürler.
Bu arada yazgülüm hosgeldin canim.Nasilsin?
Ayy yazi cok karismis ama prensip olarak anladim bu isi.Dilegim tekrar tesekkürler canim.Bende cikiyorum kizlar.Hepinizi öpüyorum.Kendinize iyi bakin sekerler...
YasasinYas oldu canim.Bunu ögreYasasinYas oldu canim.Bunu ögrennmeyi sana borcluyum tatlim,cok tesekkürler. Bu arada yazgülüm hosgeldin canim.Nasilsin?