Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy çok duygulandım niyese,teşekkür ederim.bana karışık gelen öncelikle yazma işini hızlı cevaptan mı yazıcam yoksa yeni mesaj gönderden mi onu bilemedim.bide yazılanları geri dönüp nerden bulucam bide yazdıklarıma cici cici sembolleri nasıl eklicem🙂bu arada gerçekten çok güzel olmuş site🙂

ebrucum gecmis olsun canim.kendine dikkat et ve bir an once iyileski tekrar bu sevinci yasayasin canim.her iste bi hayir vardir.canim en kisa zaman da tekrar hamis kalman dilegiyle

kızlar günaydın,kimse yok tabi bu saatte,benim bu gece de uykum kaçtığı için bu saatte ayaktayım,kızlar çok kötü bir gece geçirdim🙁ayıptır söylemesi akşam dışarda balık yedik,eve geldik bişey yok,sonra 12 gibi birden midemde inanılmaz bir bulantı.ama zehirlenme olsa eşimde de olur di mi,sadece ben de.bi de zehirlenme olmadığını kusmadığım halde geçmesinden anladım.neyse öldürdü beni ama sonra geçti neyse ama gece boyunca kendimi kötü hissettim ve uyuyamadım.sabah biraz önce de kalkar kalkmaz testi yapayım dedim,yaptım negatif:🙁hemen yapmamın nedeni artık bu mide bulantısına ağrısına dayanamayacağım,hamile olabilirim diye ilaç da kullanamıyorum,o yüzden cumayı bekleyemeyeceğim,9 gibi kan tahliline de gideceğim,ona göre ilaç kullanacağım,yani bugün hamile miyim belli olacak kızlar,dua edin de hamile değilsem de önemli bir rahatsızlığım çıkmasın🙁öptüm hepinizi...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???)
duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
zelzeh......................31 temmuz
Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur......................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile

herkese gunaydin kizlar valla 4 gun tatildeyim hep buralarda olurum hadi sizde gelin beni cok bekletmeyin melekler bu arada sitemizde harika olmus ne ararsan var arti rengereng olmus superrrrrr.