ilkten üzüldüm ama şimdi iyiyim eşime gelince şimdilik istemiyo senin üzüldüğünü görünce dayanamıyorum ama hayat zor diyo geçen ay ikna etmiştim korunmuyorduk ama son zamanlarda vazgeçmişti tekrar dikkat etmeye başlamıştı ama benim bayramım olan günlerin hatrına bir umut ümit vardı ipler onun elinde erkeğin istememesi bizim istemememizden daha zor bizler çabuk ikna edilebiliriz bence şimdi başının etini yiyiyorum tabii ama bakalım.......Ben sizinle kendime geliyorum sizin haberlerinizi duyunca içim içime sığmıyor....
iyiki bu siteye denk gelmiş sizlerle tanışmışım kendimi gerçekten daha iyi hissediyorum...Çok iyi insanlar arkadaşlar var burda birbirimizi anlayan insanlarız hepimiz burdayız çok şükür hayırlı geceler
iyiki bu siteye denk gelmiş sizlerle tanışmışım kendimi gerçekten daha iyi hissediyorum...Çok iyi insanlar arkadaşlar var burda birbirimizi anlayan insanlarız hepimiz burdayız çok şükür hayırlı geceler
canim insallah esinide ikna edersin biran once ve istegine kavusursun gercekten erkekleri ikna etmek cok zor ama bu da biz kadinlarin elinde peki canim siz neyle korunuyordunuz .
merhaba🙂bu gece yeni katıldım aranıza uzun zamandır okuyordum ama,üyelik düşünmüyordum.bugün siteyi pembe pembe cicili bicili görünce dayanamadım şu saatte üye oldum.umarım doğru yerden yazıyorumdur çok karışık gibi görünüyor.
merhaba🙂bu gece yeni katıldım aranıza uzun zamandır okuyordum ama,üyelik düşünmüyordum.bugün siteyi pembe pembe cicili bicili görünce dayanamadım şu saatte üye oldum.umarım doğru yerden yazıyorumdur çok karışık gibi görünüyor.
aramiza hosgeldin canim karisik olan neyki herkes fikrini paylasiyor rahatca sende kafandaki sorulari burda bizlerle paylasip rahatliya bilirsin canim kendinden bahsetsene kac yillik evlisin ve nezamandir bebis dusunuyosun insallah arzu ve istegine kavusursun allaha emanet.
smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz zelzeh......................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile
canim insallah esinide ikna edersin biran once ve istegine kavusursun gercekten erkekleri ikna etmek cok zor ama bu da biz kadinlarin elinde peki canim siz neyle korunuyordunuz .
Öncelikle Aramıza hoşgeldin, valla sana pek karışık gelmemiş site maşallah gelir gelmez resmini bile yüklemişsin inn bana uğraştım uğraştım yükleyemedim profile koydum resim buraya gelmiyo ne hikmetse ....tekrar hoşgeldin cnm