Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ebrucum çok üzüldüm geçmiş olsun iyileş öncelikle topla kendini tekrar senin heyecanını burda paylaşırız arkadaşımında senin gibi olmuştu ondan sonra bir kızı oldu.Allahtan erken farkedilmiş kötü birşeyler olmamış çok şükür ...

Bi geldim sayfa değişmiş değişik olmuş böyle bu arada arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz hamiş değilim.Testler yanıltıyo insanı en doğrusu günü beklemek onuda bi yapabilsek olmuyo işte hayırlısı olsun napalım rabbim en doğrusun bilir.

sergülcüm kan tahlilini mi yaptırdın,o kadar erken sonucu veriyorlar mı,eğer öyleyse üzülme cnm,biliyorum bunu demesi kolay ama napalım yapabileceğimiz bişey yok.allahın takdiri.testlere gelince cnm idrar testlerini 30 dakikadan sonra ciddiye almamak lazım,zaten hamileyse ilk 30 dakikada kendini gösteriyor.

ebrucum canım ev taşınma falan ondan yoksundur diye düşündük birde hamile olanlar biraz uzaklaşıyorya oda olabilirdi...çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunnnnn

sağol sonucu ilk eşim eline aldı sonucu yalnış algılamış surat ifadesinden önce heyecanlandım sonra soğuk bir duş yedim üzüldüm tabii hayırlısı olsun ALLAH elbette en doğrusun bilir....doğru yer doğru zaman hayırlısı herkes için

canim uzulme rabbim hakkinda hayirlisini versin peki esin nededi simdi kabul ediyormu peki hamile kalmani.