kıslar ağustosa girdik bakalım kimlerden güsel haberler geliyor.. hadi kıslar ağustos ayı bebek ayı olsun herkes müjdeli haber versin hepimiz teyze olalım annede tabi
CANIM BENİMM valla ben biras değişiğim çok umutlanmak istemiorum ama ilkkez bu kadar göğüslerim ağrıyo normalde hiç ağrımazdı dün akşamda karnımda acayip bir ağrı vardı hastalandığım ilk gün olan ağrı gibi tam hııhhh diorum geldi gidiorum yok bişii hayırlısı canımmm
🙂 dün akşam eşimle ailemize ufak bir misafirin gelmesinin zamanının geldiğine karar verdik
bende aranıza geldim meleklerim... son regl tarihim 24 temmuz idi.. bende sizlerle birlikte kısa bir yolculuğa mı yoksa biraz uzun bir yolculuğa mı çıkacağım..bilemiyorum.. Herkese yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin... Allah gönlümüze göre versin meleklerim... Işık ve sevgi ile kalınız..
kıslar ağustosa girdik bakalım kimlerden güsel haberler geliyor.. hadi kıslar ağustos ayı bebek ayı olsun herkes müjdeli haber versin hepimiz teyze olalım annede tabi
Gülgüzeli.................22 Temmuz(güsel haberlerini bekkliorus canım) CHATLAK.................1 AĞUSTOS Bilge.......................3 Ağustos Güler.......................6 Ağustos Eros........................8 Ağustos logicaldream...........11 Ağustos Güldünyam.............15 Ağustos KızıL Ötesi...............22 Ağustos Blackrain................23 Ağustos Mery..................... (canım benim belli mi regl tarihin?)
GünceLL...
Selam kızlarrr Hamile olmak çok güsel gerçekten sizin regli dönemleri baya eski tarih sanırım ekim dio ? 2007 mi ? öledir çünkü daha 2008 Ekim e çook var 🙂
bende 3,5 yıllık evliyim 2. yıldönümüne 10 gün kala ilk bebeğimi aldım kucağıma ve şimdii bebeğim 15 aylık oldu mükemmel bişey ayrıca bişi daha varrr....................
ee ben yine hamileyimmm 🙂)) 1,5 aylık çok mutluyum yine bi bebişim olucak
Allah herkesin gönlüne göre versin. Gerçekten çok güzel bi mucize bu biz bayanlara !
Senin adına çok sevindim canım, Allah analı babalı büyütsün 🙂 Güzel dileklerin için teşekkürler. Sağlıklı bir hamilelik diliyorum ben de 🙂
Senin Ekim dediklerin falan çok eski zamanlardaki mesajlar canım. Bu konu 56 sayfaya ulaşmış. Konunun ilk sayfalarındakiler eski mesajlar. Son mesajlar son sayfalarda olanlar. Yeni tarihler de sonda yer alıyorlar.
Chatlakcım,
Bu ay senden güzel haber alıcaz gibi içime öyle doğdu canım inşallah gerçek olur yaaa 🙂 Güzel bi tatil yap ama dikkatli ol yine de tamam mı canımm