Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aşk olsun kızlar bir müslümanda bu kıza noldu yok 1 haftadır piyasalrda öldümü kaldımı diye merak etmez ya walla çok kırıldım sizlere bilesiniz🙁 bu arada beni listeden sil artık fatoşcuğum,1 haftadır hastanedeydim bebeğim rahimde değil tüpte geliştiği için ameliyat oldum,daha dün çıktım hastaneden çok kötüyüm dikişlerim çok acıyor oturamıyorum bile ama ben yinede sizleri merak ettiğim için hemen ilk iş ağrımda sancımda olsa buraya girip yazılarınızı okumaktı,

çok geçmiş olsun canım allah sağlık sahat versin yine olur üzme kendini

cnm bitanem inan seni hep andım senin taktiğini uyguladım diye hep konuştuk sen gelmeyince hamişler mekanındasın sandık noldu bitanem ya çok geçmiş olsun tatlım

cabım yaa inan bu gün sordum 550.sayfada bak hatta içime mi doğdu bi anda bilmiyom ama yazdım sayfayaa🙁canım benim yaaa çok büyük geçmiş olsun ya gerçekten hep aklımdaydın hatta bu gün yazdım ebruuuuuuuu nerdesin diye.yaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım benim hayırlısı olsun herşeyin canım yaa üzme sakın kendini Rabbim hayırlı bi şekilde sağlıklı evlatlar nasip etsin.en yakın zamanda ii olursun inşallah ve aramıza gelirsin canım

Son düzenleme:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???)
duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
sergül.......................23 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...

selam arkadaşlar nasılsınız???
benim de adetime 2 gün var umarım bende bu ay müjdeli haberler alırım ve sizlerle paylaşırım inşallahhhhh🙂

canım benim hiç öyle şey olurmu sakın öle düşünme hepimiz aynı duygularla burdayız ve sevinçlerimizde üzüntülerimizde paylaşıyoruz sende hepimiz gibisin burda kimse birbirini tanımıyo inanaçlarımızla dualarımızla birlikteyiz tatlım hakkında hayırlısı olsun canım inş hayırlı haberler verrirsin kan testinin sonucunu mutlaka haber ver cnm

cnm ya seni merak etmez olur muyuz,ben en son konuştuğumuzda taşındığın için o işlerle uğraşıyorsun nete giremiyorsun diye düşünmüştüm,hepimizin işleri çıkabiliyor.ama çok üzüldüm cnm,herşeyin hayırlısı demekten başka bişey elimizden gelmiyor,bizim de başımıza gelebilir...

ebru çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı canım.. mutlaka vardır bir hayrı bunun da..güzel Allahım beterinden saklasın.. yeni melişleri beraber bekleriz tatlım..hadi bakalımm