ya ne kadar güzel bı duygu oraya gıtmek ve o ortamı solumak,o makınaya gırdım kalbım küt küt atıyodu bebk goruncek mı gorunmıcekmı dıye panık olmustum,ama Allahıma sukur saglıklı ve gelısımı cok normal yaaaa,Allahım herkeze bu duyguları nasip etsinnnn
canım benim çok şükür bebişinin kalp atışınıda duydun sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın inş.Rabbim bizlerede nasip eylesin çok ama çok sevindim senin için
smart_girl......................14 temmuz duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz sedus........................17 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
kızlarrrrrrrrrr doktordan geldimmmmmmmm Allaha şükür bebeğimin kesesını gördüm,ikiz değilmiş,tek ama saglıklı dedı kalp atıslarıda baslamıs,suan cok normal gelısımı dedı,resımlerını verdı yaaaaaaaa bakıp duruyorum cok kucuk yaaaaaa
gebelik testine verdiğimiz paralar hiç unutmuyorum bi aya 2-3 gün içinde tam 5 tane yapmıştım evet çok pahalı bişey diil ama birleştirirsen ne paralar gitti artık dur dedim kendime evde geçen aylarda bi tane testim var el süremiyorum her şeyini oluruna bıraktım hayırlısı neyse o olsun kafaya takınca kendimizi yıpratmaktan başka bişey yapmıyoruz kızlar rahatlayın ve sakin olun
duyugmcum çok doğru sölemişsin canım ya benimde 3.denemedi bu ya ve inanın kızlar daha bukadar yeni omasına rağmen her ayda 5ten az test yapmadımçok fena yaaa yani belki az gibi görünen para katlanıyo katlanıyo ve hem maddi ham manevi zarar veriyo.kendi kendime çizgiler görüyom çok çıktı yok çıkmadı olmuyo yani.inşallah önümüzdeki ayı beklerken böyle bi şey yapmıcam ve sabırla beklemeye çalışcam canlarım
günaydın kızlar,heralde şu testlerle ilgili kendimize hep sözler veriyoruz ama yine de heyecanımıza yeniliyoruz,bakalım ben de cumaya kadar yapmayacam diye söz verdim dün inş tutarım sözümü🙂
günaydın kızlar,heralde şu testlerle ilgili kendimize hep sözler veriyoruz ama yine de heyecanımıza yeniliyoruz,bakalım ben de cumaya kadar yapmayacam diye söz verdim dün inş tutarım sözümü🙂
bencede canım bende bi kere ağzıımn payını aldım bu sebeple adet geçesiye beklemek en doğrusu..gerçekten paralar ufak belki ama birçok kere alınıca ciddi bir paraya dönüşüyor..bencede kendine verdiğin sözü tut