Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin cnm inş allah hepimize nasip etsin kalp atışlarını dinlettimi nasıl bi duygu anlatta çatlatma hadi en küçük ayrıntıya kadar

ya cok küçük tıp tıp ses gelıyo ve goruntudede kalp atışlarıyla beraber bebeği hıssedıyosun,yaaaa varya canım ben cok panıktım bılıyomusun 8 haftadayım yenı gıttım o yuzden korkuyodum ama allaha sukur ıyı,resmınde mınnacık teyzesııııııııııııııı,ilk gıttım doktor benım hamıle olduguma ınanmadı hıc ne karnım var nede kılo,hemen soru soruyo işte aılede hastalıklı sakat falan varmı vs vs bı cok soru,sonra son adet tarıhımı sordu hesapladı kendı ,arkasından bı odaya aldı kasıklarıma kadar actım yattım sonra karnıma hafıf bastırarak bebeği gosterdı bana ama benım kalbımde küt küt atıyoduuuuuuu anlatamam canım ya

ay teyzesi yesin onu harika bişey ya içinde bi can var bi melek hayırlısı olsun şirinem sorunsuz 7 ay daha dilerim sağlıkla🙂

sergülcüm testi çok bekletmek de yanlış bildiğim kadarıyla,testlerin üstünde zaten 30 dakikadan sonra dikkate almayın diyor.ben vala dünden beri iki kere yaptım,yarım saatten sonra da attım,daha belirti yok,bi de cnm sana daha çok var en azından regli günün gelsin.ben de her testte kendime eziyet etmeyi bırakacam inş,bekleyeyim biraz,zaten adetim pek gecikmez benim.gelirse yarın,öbürgün gelir.canım tabi şu erken gebelik testlerinden kullanırsan bişey diyemem,ben bulamadım fortelden falan.

kizlar benimde reglim bitti calismalara basladik ovulasyon gunlerime az kaldi pekmez vitamin sut herseye basladik allahim insallah bu ayda minigimizi bize de nasip eder bu arda kizlar ben ben yanlis hesapliyormusum nurla ayniyiz o beni aydinlatti galiba bu 4 ayimizi deniyor bebis icin insallah 4 ayimiz hayirli olur bizede nisanda birakmistik korunmayi bende yarin sabah gidicem kizlar doktora su kasik agrim icin bana dua edin insallah kotu birsey yoktur canlarim.

[ı]canlarım bu duygular yaşanması gereken duygularmıs onu anladım ve benı hıcbırsey bu kadar mutlu edemezdı,suan ağlayarak yazıyorum bu duygularımı,içimde benden bi parcanın can buldugunu düşündükçe bile cok mutlu oluyorum ,allahım sen nekadar buyuksün ve herseye kadirsın ki o küçük parcaya can verıyosun dıye dua edıyorum,her duamda kızlar sizlerine unutmuyorum,dualarım sizinle canlarım yaaaa,hepinizi cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm[/ı]

kizlar test icin bence reglinizin gecikmesini bekleyin cunku zaten hamislik varsa regliden en az 1 hafta once gebelik bazilarinda kendini gosteriyor en onemli bulgu gogusler ve uyku kesinlikle bunlar dollenmeden 3 4 gun sonra basliyor boyle biseyler varsa hamissiniz yoksa bence kuzu kuzu regliyi beklemek bende bu ay sadece kasimdaki sanciydi ve onada fazla guvenmiyordum reglimi bekledim geldi goguslerde her hangi bisey olmayinca bekleyin reglinizi derim tabiki cok zor ama elden ne gelir rabbim nezamana uygun gorurse ozaman gelir bu ugrasa girdiysek demekki rebbim vericek bence bekleyin kendinizede esinizede eziyet etmeyin hem matti hem manevi zarar o testler.