Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrrrrrrrr doktordan geldimmmmmmmm Allaha şükür bebeğimin kesesını gördüm,ikiz değilmiş,tek ama saglıklı dedı kalp atıslarıda baslamıs,suan cok normal gelısımı dedı,resımlerını verdı yaaaaaaaa bakıp duruyorum cok kucuk yaaaaaa

ya ne kadar güzel bı duygu oraya gıtmek ve o ortamı solumak,o makınaya gırdım kalbım küt küt atıyodu bebk goruncek mı gorunmıcekmı dıye panık olmustum,ama Allahıma sukur saglıklı ve gelısımı cok normal yaaaa,Allahım herkeze bu duyguları nasip etsinnnn

amin cnm inş allah hepimize nasip etsin kalp atışlarını dinlettimi nasıl bi duygu anlatta çatlatma hadi en küçük ayrıntıya kadar

Fatoş teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii resimlerini görsen keske sivri sinek kadar fotografı,öpüyorum kuşumun resımlerını, bu arada miğde bulantıısına ılac yazmadı,mıde bulantısı bebeğının yasadıgının belırtısıdır dedı,o yuzden bı sure sabret dedı,bıde follık asıt yazdı,havuza gırme dedı mantar yapıyomus sakın sakın dedı,ya cok guzeldııııııı🙂)

çok sevindim ALLAH tamımına erdirsin inşallah güzel bir hamişlik dönemi geçirirsin umarım