offf ben olamıcam burda 6-6:30 en fazla durabilirim canımmm neyse sabahtan bakar öğrenirim durumunu dualrım seninle canımmm allah yardımcın olsunnnn milk meleğine ve sana
evt bu ara bende nereye gitsem hamile bayanları görüyorum ama sanırım yaz olduğu için daha dikkat çekiyo ve herkes dışarda kışın pek çıkmak istemiyolar dışarı bide paltolar falan kapatıyo hamileliği
bu günler benim yumurtlama günlerim o kadar net anlayabiliyorumki idrarım koyu sarı oluyor göğüslerim dolgunlaşıyor ve sümükümsü bir sıvı şeklinde akıntım oluyor...çalışıyoruz ama hayırlısı bakalım..
offf ben olamıcam burda 6-6:30 en fazla durabilirim canımmm neyse sabahtan bakar öğrenirim durumunu dualrım seninle canımmm allah yardımcın olsunnnn milk meleğine ve sana
smart_girl......................14 temmuz duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................13 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
canım ya bizim bi arkadasın annesi önermiş arkadasının cocugu olmus.
4 cuma üstüste 1000 kere (ya evvel) okuyunca bebek olurmus kız bı deneyım önerilern kişinin bebeği olmussssss........
duygucumm hoşgeldin hayatımmmm sence sebebi minik meleğinin gelişi olabilirmi?he ne dersinnn ???? heyecan var tabiki biliyorummm inş.seninde güzel haberlerini alıcaz merak etme bende seni alt listeye yazmak için sabırsızlanıyorummm bebeğimmmmm