Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam canımmmm olsun üzülme kısmet böyleymiş bakarsın bizde bu gelicek ay hamile kalırız ateşinn kaç çıktı canımmm yüksekmi?
36.5 çıktı canım evt yüksek galiba sen kaçla olmuştun.bide adetin kaçıncı günleri ilşşki daha ii hemen başlanmalı dimi ya beklemeye gerek yok regl biter bitmez🙂ben bide ovulasyon gününü 2 gün geçtikten sonra bidaha çalışma yapmadım belki o vakitlerde ttutabilirdi bundan sonra sonuna kadar devam🙂hayırlıs bakalım

sergülcüm hoşgeldin canım aramıza.sanırım sende 2.bebeğini düşünüyosun çok güzelll allahım en yakın zamanda o duyguyuda yaşatır sana canımmm sabırla hep beraber beklicezzz seni ve tüm bebek bekleyen anne adaylarını🙂

Kızlar benim ateşim 1 haftadır cokkkkkk yuksek resmen yanıyorum ateslerde sizce normalmı hamılelıkte,ılk hamıle kaldıgım ayda cok ateslıydımmmmmmmmmm,ya korkuyorum bısey olcak dıye,bugun 5 te kontole gıdıyorum doktora babağin kesesını gorecem işalllah,allah nasip kısmet ederse işallah

canım korkma içini ferah tut ve güzel şeyler düşün hep Allahın izniyle bebişini görüceksin süper yaaa sonra gelip bize anlatacaksın.ilk keseyi görecek anne adayı sensin sanırım daha kimssdeden ses yok kaçıncı haftandı canım senin

canım ben senın yerınde olsam kan testı yaptırrım ve rahatlarım en azından bole beklemektense için rahat ederrr

kasıklarım çok ağrıyo ama geçen taş düşürdüğüm için enfeksiyon oldum 2 kutu ilaç kullandım 5 gün önce idrar tahlilini yaptırdım taş var dedi dr enfeksiyon yoktu ama 5günde enfeksiyon gelişti yada umutlanmayım ama belirtilerden biri ...gögüslerin koyulaşması deniyorya zaten iki çocuktan sonra koyulaşma geçmedi bende hassaslık hafif var ama adetle aynı belirtilerden oda beklemek çok zor

CANIM BENIM 7 HAFTA OLDU HAYIRLISIYLA,İŞALLAH SİZLERDE EN YAKIN ZMANDA BENIM YASADIKLARIMI YASARSINIZ VE BENDDE SİZİN GUZEL HABERLERINIZI ALIRIMMMMMMM:loco:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

smart_girl......................14 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
sergül.......................23 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................13 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...