36.5 çıktı canım evt yüksek galiba sen kaçla olmuştun.bide adetin kaçıncı günleri ilşşki daha ii hemen başlanmalı dimi ya beklemeye gerek yok regl biter bitmez🙂ben bide ovulasyon gününü 2 gün geçtikten sonra bidaha çalışma yapmadım belki o vakitlerde ttutabilirdi bundan sonra sonuna kadar devam🙂hayırlıs bakalım
çok teşekkür ederim arkadaşlarım ALLAH razı olsun umarım hayırlısıyla tez vakitte bebişlerinizi dünyaya getirip büyütürsünüz inanın öyle bir sevgi oluştuki kalbimden yıllardır kendimi burdaymış gibi hissediyorum
sergülcüm hoşgeldin canım aramıza.sanırım sende 2.bebeğini düşünüyosun çok güzelll allahım en yakın zamanda o duyguyuda yaşatır sana canımmm sabırla hep beraber beklicezzz seni ve tüm bebek bekleyen anne adaylarını🙂
evt canım sende yüksek ateşle regl olanlardansın.benimki 36.0 canımmm demkki bu ay 36.5 üzerinde seyretmeli ateşin hadi bakalım inş.bu ay gelicekkk allahın izniyle sen L şeklinide bi alda🙂
canım korkma içini ferah tut ve güzel şeyler düşün hep Allahın izniyle bebişini görüceksin süper yaaa sonra gelip bize anlatacaksın.ilk keseyi görecek anne adayı sensin sanırım daha kimssdeden ses yok kaçıncı haftandı canım senin
şirinecim benim adetim bikaç gün öne ya da arkaya gidebiliyor.cuma belli olur cnm,testin negatif çıkması doğal aslında ama belki önceden çıkar ümidim vardı.bi de sabahtan beri adet ağrısı gibi bi sancım var,regli olabilirim,hayırlısı cnm,allaha çok dua ettim hayırlısını ver diye.
kasıklarım çok ağrıyo ama geçen taş düşürdüğüm için enfeksiyon oldum 2 kutu ilaç kullandım 5 gün önce idrar tahlilini yaptırdım taş var dedi dr enfeksiyon yoktu ama 5günde enfeksiyon gelişti yada umutlanmayım ama belirtilerden biri ...gögüslerin koyulaşması deniyorya zaten iki çocuktan sonra koyulaşma geçmedi bende hassaslık hafif var ama adetle aynı belirtilerden oda beklemek çok zor
canım korkma içini ferah tut ve güzel şeyler düşün hep Allahın izniyle bebişini görüceksin süper yaaa sonra gelip bize anlatacaksın.ilk keseyi görecek anne adayı sensin sanırım daha kimssdeden ses yok kaçıncı haftandı canım senin
CANIM BENIM 7 HAFTA OLDU HAYIRLISIYLA,İŞALLAH SİZLERDE EN YAKIN ZMANDA BENIM YASADIKLARIMI YASARSINIZ VE BENDDE SİZİN GUZEL HABERLERINIZI ALIRIMMMMMMM:loco:
smart_girl......................14 temmuz duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................13 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...