Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

umutla beklediğim bebek

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum kimi üzüldüm kimi çok duygulandım gözlerim yaşardı yazdıklarınızı okurken sizinle beraber amin dedim zaten normaldede kimden hamilelik haberini alsam çok sevinirim kendimin gibi...Cennete girersem ordada ALLAHIMdan tekrar aynı duyguyu yaşatmasını isterim çocukları çok seviyorum.Ben çoğunuz gibi bu duyguyu ilk defa tatmıycam ama inanın tekrar tadarsam benim için ilki gibi olucak 2 oğlum var çok şükür en küçüğüm 6 yaşında ben 32 yaşındayım tekrar anne olup o kutsal duyguyu tekrar tatmak istiyorum inşallah Rabbim hepinizin duvalarını kabul etsin amin.Eşimi aylardır ikna etmek için uğraşıyordum bu ay ikna ettim sonra vaz geçti o yüzden bu ay çok önemli benim için temmuzun 23 gibi günüm geliyo duva edin ne olur

daha yeniymiş canım benım yaaaaaaaaaa,bu ay kendını kanpa al canımmmmmmm ,şu keçi boynuzu kürünüde deneeee ıyı gelenler oldu:loco:
yaw tatlım keçiboynuzu kürünü bana nasıl yapıldığını anlatsana bu gün alıcam🙂mutlaka başlıyoruz bide ilişkiden sonra 1 saat ayakların yukarıda olcak şekilde olmalı dimi tam olarak L duruşumu ne diyolar nasıl oluyo ben bi türlü yatamadım öyle 🙂

Son düzenleme:
nekadar gecti reglın canım,bazen erken cıkmıyo 10 gun gecmesı gerekıyo,bendede mesala test yaptım cıkmadı 1 saat mi, yarım saatmı ole bısey gectı tekerrar çöpten aldım silik cızgı cıkmıstıııı,bekledın mı baya senn

canım ben keçi boynuzu kurunu yapmadım bılmıyorum ama bılan arkadaslarımıza soralım ,L seklınde yat canımmmm ben yaptım hamiş kaldım ,benım bırcok arkadasımda o sekılde hamıs kaldıııı :loco:

Allah bağışlasın evlatlarını canım ne güzell 2kez tatmışsın o duygu Rabbim tekrar nasip etsinhayırlısıyla.bizlerede dua et ilki tadabilelim anne olabilelim inş.hepimiz için herşeyin hayırlısı

hoşgeldın canım,işallah sende 3 cü bebeğine kavusursun Allahaın izniyle

yağmurun annesi kan testini yaptır artık sanırım senden çok merak eder oldum ben daha günüm gelmeden iki testi dün harcadım ilişkimden 5gün sonra kanda testte yaptım yok ama en son ilişkiden 10 gün sonra baktırın dediği için ümidimi yitirmedim.Ama her ay 2 -3 test harcıyorum belki olur ümidiyle olması mucize benim için test düşkününe çıktı adım

çok teşekkür ederim arkadaşlarım ALLAH razı olsun umarım hayırlısıyla tez vakitte bebişlerinizi dünyaya getirip büyütürsünüz inanın öyle bir sevgi oluştuki kalbimden yıllardır kendimi burdaymış gibi hissediyorum