inş. hamilesindir merycim...bekliyoruz güzel haberlerini..
arkadaşlar döllenmiş hücre neden rahme tutunamaz bilgisi olan varmı? bu ay bunu yaşadım.. kan tahlilinde gebelik çıktı sonra değer düştü ve çok şiddetli sancıyla regl oldum.. acaba neden olmuştur. Elbette herşeyin vakti var biliyorum. tevekkülde ediyorum sadece yapmam gereken birşeyler varsa yapmak istiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun..
hepinizi çok seviyorum...
Güldünyam canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun, bu konuda doktorlar kadar net bilgiye sahip değilim, eminim çok çeşitli açıklamaları vardır ya da tıbbi içerikler. Allah'ın izniyle mutlaka bebeğine kavuşacaksın buna inanıyorum. Sen dualarına devam et, bu sabrın ve inancın karşılığını alacaksın. Konuyla ilgili araştırmayı da yaparız merak etme.
Allah razı olsun bilgecim, çok teşekkür ederim.. iblis beni üzmeye çalıştı ...hep böyle olursa , hiç bebeğin tutunamıcak diye ama ben tevekkül ediyorum iblisi kovuyorum, Rabbim inş. en hayırlı zamanda verecek bizlere bebişlerimizi...
2. kere aynısı olunca düşükten korkmaya başladım , sorun ne acaba diye.. yardımcı olman beni çok mutlu etti canım.. bitanesin...
Mery.....................14 Temmuz(çok umutluyuss senden canımmmm inşallahhhh) CHATLAK................1 AĞUSTOS Bilge......................3 Ağustos Eros........................8 Ağustos logicaldream..........11 Ağustos Güldünyam............15 Ağustos
Mery.....................14 Temmuz(çok umutluyuss senden canımmmm inşallahhhh) CHATLAK................1 AĞUSTOS Bilge......................3 Ağustos Eros........................8 Ağustos logicaldream..........11 Ağustos Güldünyam............15 Ağustos
güldünyam,
sende lütfen üzülme ve kafana takma bunu büyük ihtimalle senin yaşadığın embriyonun sağlıklı gelişimi olmadığı için kendiliğinden kaybolan kimyasal gebelik durumu, okuduğum kadarıyla doktorlar bunu düşük olarak bile saymıyo çünkü bu seni daha sonra üzmemek için erkenden olan bi kayboluş, sen o yüzden bunu hiç düşünme tatlım olmamış gibi davran ve hep olumlu düşün olur mu ? 😀