Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben ne yacbuk unutuyorum bee ne oluyor bana yoksa hamilemiyim😀 a
aaaaaaaaaaa:esra:

Allah iyligini versin canim yaaaa.... heee bide ikinci bebis i versin... 🙂

canlarımmmmmmmmmm

sat.a göre 6+1.
7. haftaya girmiş oluyorum galiba yani.

tamam tatlim insallah kalp atisini duyarsin artik... ne zaman gideceksin doktora... ben tam 7 haftamdaydim yani 7 + 0 kalp atisini duymustuk... insallah duyarsin

EVET TALIM YAAA TAMDA DİLARAM BANA DUA EDİYODU BİTANEM AMA DUASI YARIM KALDI KIZ CAĞİZİN

HEEEE BACM KESİN HAMİLELİK BELİRTİLERİNİN BAŞİNDA GELİYO UNUTKANLIK😛iha:😛iha:

yok kiz ben yarim birakmiyacam insallah devam edecem duama

Aysegülüm sen cok fazla takiyorsun.Piskolojik destek almayi düsündünmü hic?Belki rahatlarsin.Rahatladigin andada gelir melegin tatlim.Insan kafaya taktikca hamile kalamiyormus.Hamile kalmadikcada kafaya takiyor.Bu kisir döngünün zincirlerini kirmalisin güzelim.Piskolojimiz hormonlarimizi tahmin ettigimizdende cok etkiliyor.

dogru yazmissin bacim.sen bu deveyi gütmeyi tercih edenlerdenmissin.bende diyardan giden birini taniyorumda...

laracım sen napıcaksın bitanem olucakmısın ameliyatıı

bacim galiba dogru sinyaller aliyorum senin o kaprisli diyen dillerini yerin üleyn allahina kurban biz güclüyüz pes etmiycez meleklerimizi bulana kadar herzaman güclü olcaz

inş bitanem inş güçlüyüz tabi kıssss beni dünya yıkamadı
ama minnacık bebiş ne hale getirdi görüyousun
rabbim biran önce sıkıntılarımızı sevinçe çevirsin inş

et bacım hiç bir işini yarım bırakma

canısı kafaya takmadğim zamanlarda çok oldu benim bu 2.3 aydır böle kafayı yeme derecesine geldim oda umutsuz olmaktan kaynaklanıyo bir umutlu olabilsem oda geçcicek beni düşünüp merak ettiğin için çok saol tatlım çok iyi kalplisiniz yaa çok seviyommmm ben sizi

kan değeri geç artınca geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm.yarın veya pazartesi gidecem.doktoru arayacam ona göre gidecem canım

Sorma gülüm yaa,kafam okadar karisti ki.O gün yapsalardi olmus bitmis olacakti.Ailemden iki kisi birbirinden habersiz ve benim durumumdan habersiz kötü rüya görmüsler.Yaptirma diyenler cogaliyor.Ben sadece vajinal bakilacak zannediyordum.Karindan kesi yapacaklarmis.Bende nette arastirdim su Türkiyede yapilan hsg nin yapilmasini istiycem sanirim.Hic kesmeden yapma imkani varsa niye illede kesmek istiyorlar anlamadim.Ama o gün kapidan dönmem daha fazla düsünmeme ve arastirmama sebep oldu.

Bizde seni cok seviyoruz dondurmam benim.Umutsuzlanmak icin hic bir sebebin yok senin güzelim.Bak burada bazi arkadaslara hic cocugun olmaz dendigi halde hamile olmuslar.sen niye böyle yapiyorsun ki?