oo süper cnm evet ben köln bulusuruz göbeklerimiz burnumuzda olur ozaman süper olur bak söyle yapalim ikimizde hamile kaldigimiz zaman bulusma ayarliyalim uyarmi 😀
selzeh dedikleirmi yapacaksin tamammi bebegin ve kendin icin emin ol cok rahatliycaksin bacim hic biseyi takma kafana neseli müzikler dinle bolca gez yemek ye ve dinlen bunlar seni cok rahatlatcak cnm
selzehciğim şu an en önemli şey sensin ve bebeğin , bu yüzden lten kendin için bebeğin için en rahat nasıl olacaksa öyle yap , ben rapor almanı ve bu zor dönemi evinde rahatça geçirmeni tavsiye ediyorum , zaten hamile ve çaışan kadınlara her iş yeri esneklik göstermek zorunda kanunla destekleniyor bu durum .en az iki hafta evde geçir dinlen , gez, sevdiğin şeyleri yap bak ne iyi gelecek canım...
öle canımcım bu hafta bıttı zaten benım içinde pazartesı yıne böle olursam dırek doktoruma gıdıcem rapor ıçın baska türlü olmayacak dayanamam yanı sagol canım benım
heeeee bacım bu sabah kendimi bayram çocuğu gibi hazırladım evde oturuyorum kıpkırmızı giyindim ayağımdaki terlikler bile kırmızı galiba benim rengim kırmızı çok rahatladım kendime güvenim geldi😀
Sagol canim,hepimize insallah.Allah seninde bebisini sag salim kucagina almani nasib etsin insallah.15 yillik evliyim ama cocuk malesef bir tane canim.
Cok iyim sükürler olsun kaymagim benim.Ha söyle,sen bu mekanin nesesisin.Giy kirmizilari,uygula bir maske,hatta kuaföre git sac rengini degistir yeterki kendine iyi davran ve iyi ol.Sen dün depresyonda bile yazilarinla cok güldürdün beni.Dedimki bu kiz kendi kötü hissederken bile insanlari nasil bu kadar neselendirebiliyor.
ınsallah canım denıcem ama gezmek gıbı bır lüksüm pek yok çalışıyorum evde oldugum zamanlarda yatıyorum zaten
öle canımcım bu hafta bıttı zaten benım içinde pazartesı yıne böle olursam dırek doktoruma gıdıcem rapor ıçın baska türlü olmayacak dayanamam yanı sagol canım benım