Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selzeh dedikleirmi yapacaksin tamammi bebegin ve kendin icin emin ol cok rahatliycaksin bacim hic biseyi takma kafana neseli müzikler dinle bolca gez yemek ye ve dinlen bunlar seni cok rahatlatcak cnm

ınsallah canım denıcem ama gezmek gıbı bır lüksüm pek yok çalışıyorum evde oldugum zamanlarda yatıyorum zaten

öle canımcım bu hafta bıttı zaten benım içinde pazartesı yıne böle olursam dırek doktoruma gıdıcem rapor ıçın baska türlü olmayacak dayanamam yanı sagol canım benım

canımın içi ayağımı sürümedim inanmadığım için sürümedim.ama daha etkilisi var dua ediyorum arkamdan teker teker gelin diye

KIZ BEN ZATEN DUA ET DİYE ÖLE DEDİM BACM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın

heeeeee alın bana pamuk helvada alın lolipop şekerde alın sonraaaaaaaa dondormada alın sonraaaaaaaa barbi bebekte alın sonraaaaaaaa ............bi düşüniyiiiiim

TAMAM ALICAM AMMA USLU DURURSAN SENİ PARKADA GÖTÜRCEM DENİZ KENARINA DONDURMA YEMEYEDE GÖTÜCEM USLU DUR TAMAM

LARACIM AŞKALSUN Bİ BANA CEVAP YAZMADIN KÜSTÜM SANA

selzeh is yerine gelir patronunu döverim üleynnn benim melek anne adayima izin vermiyorsa yaparim ha 😀 gül bakiyim güldügünü görelim hadi