yok bacım geçti o korkulan saatler bugün bomba gibiyim....açmam artık bayramlık ağzımı...aslında beni görsenin tam bayram çocuğu oldum böleee kırmızı kırmızı:d
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarabbim duyyyyyyyyyyy duamzı lütfen şehnazımında aşilaması bügün 16 00rabbim yardmcıs olsun inş tutsun aşilaması sıkı sıkı 9 ay sonra anne desin inş sağlklı sağlıklı hepimiz hayırlı bişekilde anne olalım en kısa zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heeeee bacım bugün çok şükür çok iyiyim kırmızılı kırmızılı giyindim şöleeeee bi bakım bi maske aklıma ne geldiyse yaptım ooooohhhh çok rahatladım belki akşama çalışmalarda başlar
sen nasılsın bakiiiiim burdan gayet iyi görünüyorsun
Cok iyim sükürler olsun kaymagim benim.Ha söyle,sen bu mekanin nesesisin.Giy kirmizilari,uygula bir maske,hatta kuaföre git sac rengini degistir yeterki kendine iyi davran ve iyi ol.Sen dün depresyonda bile yazilarinla cok güldürdün beni.Dedimki bu kiz kendi kötü hissederken bile insanlari nasil bu kadar neselendirebiliyor.
Cok iyim sükürler olsun kaymagim benim.Ha söyle,sen bu mekanin nesesisin.Giy kirmizilari,uygula bir maske,hatta kuaföre git sac rengini degistir yeterki kendine iyi davran ve iyi ol.Sen dün depresyonda bile yazilarinla cok güldürdün beni.Dedimki bu kiz kendi kötü hissederken bile insanlari nasil bu kadar neselendirebiliyor.