İZGİL MRS:M
sağolun tontişlerim benim en kısa zamanda hepimiz için en hayırlısı olur inşallah..
PİRENSES
hemşire değilim canım..zaten insülin iğnesi gibi ince bir kanülle yapılıyor..doktorum bana ovitrelle verdi..onu yaptım..işte bu hormon idrarda gebelik pozitif veren bir iğne..çünkü direkt hcg..yani gebelik hormonu..ama yumurta çatlatma özelliği de olduğu için veriliyor zaten bir-iki preparat daha var..çok yok yani piyasada..
ben diyorum bacım gelin hep beraber girelim buda bi ihtiyaç diyorum ama sakalım yokki inandırayım....
bende öle yapcam bacım bak açılış bi olsun arkası arkasına çatır çatır ARTIK MANEPOZA KADAR KORUNMAK YOK bu olmadı be menapozda korunmasakta olmaz o zaman şöleeee diiiiiiiğiiiim ARTIK KORUNMAK YOK
ama bacım haksızmıyım bütün ayı sarhoşlar gibi böle mutsuz mutsuz gezmekten ayın 1 gününü zehir zemberek etmek daha iyi daha mantıklı daha güzel daha içten daha samimi daha sıcak daha olumlu.....
gel buraya gelllll öle bağlantım koptu biri geldi falan oooooooo işlemez bunlar bize en son senide sokuyodum depresyona ama kaçtın gel bakiiiiiiiiiiiiiiim
İZGİL MRS:M
sağolun tontişlerim benim en kısa zamanda hepimiz için en hayırlısı olur inşallah..
PİRENSES
hemşire değilim canım..zaten insülin iğnesi gibi ince bir kanülle yapılıyor..doktorum bana ovitrelle verdi..onu yaptım..işte bu hormon idrarda gebelik pozitif veren bir iğne..çünkü direkt hcg..yani gebelik hormonu..ama yumurta çatlatma özelliği de olduğu için veriliyor zaten bir-iki preparat daha var..çok yok yani piyasada..
gel buraya gelllll öle bağlantım koptu biri geldi falan oooooooo işlemez bunlar bize en son senide sokuyodum depresyona ama kaçtın gel bakiiiiiiiiiiiiiiim
kızlar benim şimdi çıkmam lazım size doyum olmaz işlerimi toparlıyım akşama girerim yine hepinizi kocaman öpüyorum.... Sizlere Bol kahkahalı , tatlı sohbetler diliyorum...