gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m...............................6 Nisan Elifim ............................. 6 Nisan
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ..................... 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan dentnurse......................23 Nisan aslıgökçe ...................... 27 Nisan daffodil..........................29 Nisan izgil85 .......................... 30 Nisan duygum_06.................... 5 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
aaaaaaa biz perşembe pazarı varya caddede ordan aşağı davutkadıya inerken soldaki ara sokakta oturuyorduk sungurlu sokak caddeden aşağı doğru indiğinde soldan 3.sokak oluyor tam olarak iyice tarif ettim bilmeyenlerde anladılar artık 🙂)
aaaaaaa biz perşembe pazarı varya caddede ordan aşağı davutkadıya inerken soldaki ara sokakta oturuyorduk sungurlu sokak caddeden aşağı doğru indiğinde soldan 3.sokak oluyor tam olarak iyice tarif ettim bilmeyenlerde anladılar artık 🙂)
gel bacım gel nereeeee gidiyon zaten şimdi neti kapatcan sonra aklın bizde kalacak için içini yiyecek acaba kim girdi çıktı dicen(beni düşünmene gerek yok ben bi giriyom bidaha....)acaba hamile haberi varmı dicen depresyona giren çıkan oldumuki dicen oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m...............................6 Nisan Elifim ............................. 6 Nisan
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ..................... 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan dentnurse......................23 Nisan aslıgökçe ...................... 27 Nisan daffodil..........................29 Nisan izgil85 .......................... 30 Nisan duygum_06.................... 5 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)