Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bne de burdayım, bu gğn işe başladım ama çalışamıyorum 🙁

canımm selam verdim almadn görmedin beni heralde nasılsın neden çalışamıyosun bakim

ewt ewwet hadi mutlu olalım gençliğimizi harap etmiyelim evliliğimi mahfettim bu bebek konusu yüzünden hergece ağlamadan uyuyamaz oldum alişkanlık oldu artk gelin artık melekler beklemeyiz bizi ne kadar üzülüyoruz görmüyomusunuz yaaaa
ahaa şimdi ben girdim depresyona seni çıkarım derken gülüm neolcak şimdi

kızlarrrrrrrrrrrrr depresyondamıyız neeeeeeee

yok bacım bence en iyisi depresyona bi giripçıkalım yoksa kapısından döne döne bigün bi düşücez içine bir daha kimse bizi çıkaramıcak şuan tek istediğim birşey var oda üzülüp ağlamak yoksa kendimi rahatlatamayacağım sen bakma bacım bana akşama bişiiiiim kalmaz ihtiyacım var resmennnnnn yani benim gibi üzülmeye ihtiyacı olan varmıdır bilmem

kızlarrrrrrrrrrrrr depresyondamıyız neeeeeeee

evet bacım ya izgilimi çıkarım derken ben düştüm çukura önüme bakmazsam öyle girerim depresyona aman yalvarma benide arnıza alın diye çünkü kadro doldu

aysegülüm hosbulduk tatlım eet pek giremiom facede pokere sardım poynayıp duruom

heee bende tarla yaptım kendime iyi geliyo insanın kafas bişeylere vermesi
canım benim herşey yolundadr inş

ben bennnnn ben varım aynen senin gibiyim

kızlar bi seviyorum dedim bağlanamadım bi daha 🙂

heeeee sen o arda uyuya kalmiştınnnn sonra bağlantı kesildi

heeeee bacım işte tam ordayız ayşegülle lara kolumdam tutup çekiyorlar ama ben çoktan girdim... galiba ayşegülüde soktum içeri 🙂

canın saolsun bacım seni yanlız brakmiyim gel bari mutlu olamyosak beraber depresyodayım şarkısını söyleyelim

heeeee bacım işte tam ordayız ayşegülle lara kolumdam tutup çekiyorlar ama ben çoktan girdim... galiba ayşegülüde soktum içeri 🙂
kısssssssssssssslaaaaaaaaaaaaarrr kadoyu bız doldurduk zatennnnnnnnnnnnnnn neyse hakkımızda hayırlısı bakalım cıkarız elbet bır gun bu durumdannnn aslında hepımız bıraraya gelıcez varyaaaaaa acık havada pınık yapıcaz enerjımızı depolayacagızzzzzzz ohhh neguzel olurduuuuuuu