Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bılmıyorum canım yaa bu ara cok streslıyım ısyerınde evde huzursuzum bundan dolayı bılmıyorum cok sıkıldım herseyden.......

sIkma canini tatlim yaaa... sikintilar da gecerrrr dertler de geceerrrrr... budaaaaa gecerrrrr 🙂 biraz sarki söyliiimmm karga sesimleee

huhuuuu kıslaaaarrr ben geldiiiiimm 🙂)

hosgeldin tatlim

ne güzeld yazdin kizzzz... sair gibiii....

Tweetycim,merhaba.Bende seni bekliyordum.Dün gece gördügün Bursaliyla Chatboxdakini kast ediyorsan o bendim🙂

Hamile bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam esentepede oturuyorum demişti.Akşam eve gidince biraz okuyayım dedim ama nerdeeee sizin hızınıza yetişmek ne mümkün 🙂 o ara görmüştüm sayfalardan birinde sen nerde oturuyosun laracımm ???

bılmıyorum canım yaa bu ara cok streslıyım ısyerınde evde huzursuzum bundan dolayı bılmıyorum cok sıkıldım herseyden.......
heeee bacım aynen benimde öleee hatta içimden hiç mutlu olmak bile gelmiyor canım hiçbirşey yapmak istemiyor sanki herşeyin tam eşiğindeyim heran herşey olabilir gibi hissediyorum kendimi patlamaya hazır bi bomba gibiyim avazım çıktığı kadar bağırıp çağırsam rahatlayacağım ama............