M meryem214434 Aktif Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.032 dileğim bugün hsg çekecekti ne yaptı acaba.hastanededir gerçi.Allah yardımcısı olsun
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.033 aysegulllllll yazgulu nerelerde acaba?bızım bacımız nesemızın 3.kaynagııı yok nezamandır merak edıyorum ıslerı mı yogun acaba???????
aysegulllllll yazgulu nerelerde acaba?bızım bacımız nesemızın 3.kaynagııı yok nezamandır merak edıyorum ıslerı mı yogun acaba???????
Lara74 Daimi Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.034 tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım kızlar sızler nasılsınız?bende ozledım aysegulum senı....canım sıkkın ama moralım bozuk havada bozuk uffffff Genişletmek için tıkla ... Hayirdir cadim,neyin var?Bizim burada hava süper,istersen sanada göndereyim biraz.
tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım kızlar sızler nasılsınız?bende ozledım aysegulum senı....canım sıkkın ama moralım bozuk havada bozuk uffffff Genişletmek için tıkla ... Hayirdir cadim,neyin var?Bizim burada hava süper,istersen sanada göndereyim biraz.
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.035 Lara74' Alıntı: Iyiz tatli cadim.Hosgeldiinn... Genişletmek için tıkla ... ayşegüüll' Alıntı: ooooooooooooo benim gülüm nerelerdesin kısssss çok özledimn seni haaaaa saol bitaenm inş inş seninde herşey istediğin gibi olur güzelim Genişletmek için tıkla ... dilara1' Alıntı: canlarim beniiimmm yerim ben siziiii.... selam fistukkkk, findukkk... iyiyizzz. ya sen? Genişletmek için tıkla ... meryem214434' Alıntı: hoşgeldin tatlıcadımm Genişletmek için tıkla ... hosbulduk kızlarrrrrrrrr...
Lara74' Alıntı: Iyiz tatli cadim.Hosgeldiinn... Genişletmek için tıkla ... ayşegüüll' Alıntı: ooooooooooooo benim gülüm nerelerdesin kısssss çok özledimn seni haaaaa saol bitaenm inş inş seninde herşey istediğin gibi olur güzelim Genişletmek için tıkla ... dilara1' Alıntı: canlarim beniiimmm yerim ben siziiii.... selam fistukkkk, findukkk... iyiyizzz. ya sen? Genişletmek için tıkla ... meryem214434' Alıntı: hoşgeldin tatlıcadımm Genişletmek için tıkla ... hosbulduk kızlarrrrrrrrr...
Lara74 Daimi Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.036 meryem214434' Alıntı: dileğim bugün hsg çekecekti ne yaptı acaba.hastanededir gerçi.Allah yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcisi olsun canim.
meryem214434' Alıntı: dileğim bugün hsg çekecekti ne yaptı acaba.hastanededir gerçi.Allah yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcisi olsun canim.
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.037 Lara74' Alıntı: Hayirdir cadim,neyin var?Bizim burada hava süper,istersen sanada göndereyim biraz. Genişletmek için tıkla ... bılmıyorum canım yaa bu ara cok streslıyım ısyerınde evde huzursuzum bundan dolayı bılmıyorum cok sıkıldım herseyden.......
Lara74' Alıntı: Hayirdir cadim,neyin var?Bizim burada hava süper,istersen sanada göndereyim biraz. Genişletmek için tıkla ... bılmıyorum canım yaa bu ara cok streslıyım ısyerınde evde huzursuzum bundan dolayı bılmıyorum cok sıkıldım herseyden.......
Lara74 Daimi Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.039 tatlı cadım' Alıntı: bılmıyorum canım yaa bu ara cok streslıyım ısyerınde evde huzursuzum bundan dolayı bılmıyorum cok sıkıldım herseyden....... Genişletmek için tıkla ... Anliyorum canim.Bazen sanki hersey üstüste geliyor.Havada kötü olunca insan büsbütün kötü hissediyor.Insallah hersey düzelir tatlim.Kendini birakmamaya calis birtanem.Unutmaki;gecenin en karanlik olan yerinde yildizlar dogar.Allah yardimcin olsun
tatlı cadım' Alıntı: bılmıyorum canım yaa bu ara cok streslıyım ısyerınde evde huzursuzum bundan dolayı bılmıyorum cok sıkıldım herseyden....... Genişletmek için tıkla ... Anliyorum canim.Bazen sanki hersey üstüste geliyor.Havada kötü olunca insan büsbütün kötü hissediyor.Insallah hersey düzelir tatlim.Kendini birakmamaya calis birtanem.Unutmaki;gecenin en karanlik olan yerinde yildizlar dogar.Allah yardimcin olsun
dilara1 Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.040 meryem214434' Alıntı: dileğim bugün hsg çekecekti ne yaptı acaba.hastanededir gerçi.Allah yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... amiiinnn insallah iyi cikar sonuclarii tatlı cadım' Alıntı: aysegulllllll yazgulu nerelerde acaba?bızım bacımız nesemızın 3.kaynagııı yok nezamandır merak edıyorum ıslerı mı yogun acaba??????? Genişletmek için tıkla ... he kiz valla bayadir yoktu gercekten... Lara74' Alıntı: Hayirdir cadim,neyin var?Bizim burada hava süper,istersen sanada göndereyim biraz. Genişletmek için tıkla ... evet valla bizim burda hava cok güzell...
meryem214434' Alıntı: dileğim bugün hsg çekecekti ne yaptı acaba.hastanededir gerçi.Allah yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... amiiinnn insallah iyi cikar sonuclarii tatlı cadım' Alıntı: aysegulllllll yazgulu nerelerde acaba?bızım bacımız nesemızın 3.kaynagııı yok nezamandır merak edıyorum ıslerı mı yogun acaba??????? Genişletmek için tıkla ... he kiz valla bayadir yoktu gercekten... Lara74' Alıntı: Hayirdir cadim,neyin var?Bizim burada hava süper,istersen sanada göndereyim biraz. Genişletmek için tıkla ... evet valla bizim burda hava cok güzell...