ya bende baglanti simdilik iyii.... kizlar isyerinden farkedilirse bu siteye cok girildigi ben bir daha gündüz giremiyecemmm. kitlerler cünkü bu siteyi o zaman...
Günaydin Dilaram.Ben iyim,sen nasilsin balim?Mercimegimiz nasil bakiim?Sanirim herkes baglanti problemi yasiyor.Benimki süper masallah.O yüzden makineli tüfek gibi msjlari siraliyom
kiz bi biz yasamiyoruz galiba... almanyadan baglanan lar mi acaba diyee... kizlar bsorunu olan bir sayfayi kapatip tekrar girsin bakalim... benimde az önce iyi degildi ama simdi cok iyi...
ewet bcım yaaaaa dün deli oldum zaten 2 kelimeyi iletemiyo bekle bekle göbeeeeeem çatladı ya biz herşeyi beklemek zorundamıyız offff yaaaa bak şimdi açıcam bayramlık ağzımı
az öncede arkadaşımın eltisinin büyük kisti olmasına rağmen hamile kaldığını öğrendim dahada yeni evlilerdi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bir tanede daha hamile haberi alırsam düşüp bayılırım herhalde
Kiz bi biz yasamiyoruz galiba... Almanyadan baglanan lar mi acaba diyee... Kizlar bsorunu olan bir sayfayi kapatip tekrar girsin bakalim... Benimde az önce iyi degildi ama simdi cok iyi...