canımmm öyle valla.... duygusal olmak zorrrrr. bugün arkadaşlarım geldi demiştim ya onların çocuklarına davranışlarımdan ötürü arkadaşlar ne kadar anaçsın dediler...içim öyle ezildi ki. ama eskisi gibi mahvolmadım 🙂 çok şükür atlattım o kötü zamanları.
canım rabbim inşallah hepimize bu güzel duyguları yaşatır, inşallah biz de anne oluruz. tabiki ediyorum canımmm
canımmm öyle valla.... duygusal olmak zorrrrr. bugün arkadaşlarım geldi demiştim ya onların çocuklarına davranışlarımdan ötürü arkadaşlar ne kadar anaçsın dediler...içim öyle ezildi ki. ama eskisi gibi mahvolmadım 🙂 çok şükür atlattım o kötü zamanları.
canım rabbim inşallah hepimize bu güzel duyguları yaşatır, inşallah biz de anne oluruz. tabiki ediyorum canımmm
ahhh bitanem yaaa kıyamam inş bizde anne oluruz birgünde bebişlerimize çok iyi bakıcaz inanıyorum rabbim hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum bırakmasın hepimize versin canım beim çok saol canım duaların için
inş güzelim benim yaa çok saol bitanem eminim sende çok güzel bir annesin iyikalplisin çünkü rabbim yavrunu sana bağişlasın bide sağlıklı kardeş versin inş
ahhh bitanem yaaa kıyamam inş bizde anne oluruz birgünde bebişlerimize çok iyi bakıcaz inanıyorum rabbim hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum bırakmasın hepimize versin canım beim çok saol canım duaların için
inş güzelim benim yaa çok saol bitanem eminim sende çok güzel bir annesin iyikalplisin çünkü rabbim yavrunu sana bağişlasın bide sağlıklı kardeş versin inş
burdayım tatlım sistemin suçu yok ben biraz çıkmak zorunda kaldım
Amin gülüm.Allahim herkesin cocugunu bagislasin,kimseye evlat acisida evlat hasretide yasatmasin.Sen calisiyormuydun tatlim ya?Yoksa ev hanimimiydin?Unutmusum daha önce sorup sormadigimi bile hatirlamiyorum ve kac yasindasin?
inşş güzelim inş aminnnnnnnnnnnn
rabbim duyuyo şuan bizi eminim senin güzel kalbinin hatırına kabul edecek dualarımızı
rabbi,m hepimize versin inşallah en kısa vede hayırlı zamanda öpüyorum seni sen nekadar tatlıyümişsin öyle kısssssssss selzehim boşuna sevmiyo seni çokkkkkkkk bende çok sevdim
çok saol cnm karşılıklı inan.sende ölesinn inşş cnm neyin vesile olacağını bilemeyiz inşş dua kapılarının açık olduğu ana denk gelirde nasip eyler inşş yaradanım bizlere bu duyguyuu.
gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m...............................6 Nisan Elifim ............................. 6 Nisan
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ..................... 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan dentnurse......................23 Nisan aslıgökçe ...................... 27 Nisan daffodil..........................29 Nisan izgil85 .......................... 30 Nisan duygum_06.................... 5 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
Amin gülüm.Allahim herkesin cocugunu bagislasin,kimseye evlat acisida evlat hasretide yasatmasin.Sen calisiyormuydun tatlim ya?Yoksa ev hanimimiydin?Unutmusum daha önce sorup sormadigimi bile hatirlamiyorum ve kac yasindasin?
çok saol cnm karşılıklı inan.sende ölesinn inşş cnm neyin vesile olacağını bilemeyiz inşş dua kapılarının açık olduğu ana denk gelirde nasip eyler inşş yaradanım bizlere bu duyguyuu.