Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim canım teşekkürler.....bugün misafirlerim vardı ondan gündüz giremedim siteye. reglimi bekliyorum canım.. kısmet bakalım.

Gündüz girseydin sende bizim gibi sinir olurdun zaten canim.Arkadaslar merak ediyor.Birseyler yazip gönderinceye kadar canim cikti valla ve sinirler tepeme firladi.Insallah gelmez reglin be güzelim.Bir müjdede sen versen bu ay ne güzel olurdu...

evet canm yaa kıyamam sana yaa nasıl drlar bunlar töbe töbe sinirlendim şimdi
neyse güzelim üzülme lütfen vardır bundada bir hayır bende bügün diye sana okadar dua ettim canım herşey gönlünce olsun inş

rüya gibi yaaaaaa 🙁(( inşallah allahım nasip eder.

ayy canım benim valla öyle bütün kadınların karnna bakıyorum şimi diye tik oldu bende iyice sapıttım ben yaa rabbim inş bizim göbüşümüzede bebiş verir

Sorma gülüm yaa,az kalsin kazaya kurban gidiyordu bugün😛iha:

😛iha:😛iha:kız körolma emi gülüm

aaaaaa inanamıyorummmm

seni strese sokmalarına mı yanarsın yoksa kendini buna hazırlamana mı???

kızsaydın o ahmaklaraaa
Sorma canim yaa,esimde cok sinirlendi.Oglumu annemlere biraktim.Bayagi uzakta yol.Bir sürü de bekledik.Sonunda eve gönderildim.Ama yinede her seyde bir hayir olduguna inaniyorum ben.Olacagim ameliyat hakkinda ayrintili bilgilerin yazili oldugu kagitlar oluyor burada.Ameliyata girmeden önce okuyup imzalaman gerekiyor.Iste onlari incelemek ve rahatca düsünmek icin daha fazla firsatim oldu böylece.Ama korkum da artti.Ben vajinal yolla bakilacagini zannediyordum.Megerse karindan bir kac kesi yapiliyormus.Hatta bazi durumlarda Yatay yada dikey büyük bir kesi bile gerekebilirmis.Ama bunu sadece ameliyattan önce izin veriyorum diye imza atarsam yapabilecekler.Ben buna izin vermicem.

inşallah canım ama
regl belirtilerim var yaaa müjde pek mümkün değil 🙁(( ama rabbim ne derse o olur tabi.

Allah hepinizden razi olsun canlarim benim.Beni düsünen bana dua eden insanlarin var oldugunu bilmek beni bugün cok duygulandirdi inan.Allah kimseleri bu yollarda magdur etmesin insallah.Hepinizi cok seviyorum,iyiki varsiniz...

inşallah canım ama
regl belirtilerim var yaaa müjde pek mümkün değil 🙁(( ama rabbim ne derse o olur tabi.
Herseyin hayirlisi olsun güzelim benim.Bize ser gibi görünen herseyde mutlaka bizim icin bilmedigimiz bir hayir vardir.Yeterki sagligin ve huzurun yerinde olsunda.Insallah Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Allah hepinizden razi olsun canlarim benim.Beni düsünen bana dua eden insanlarin var oldugunu bilmek beni bugün cok duygulandirdi inan.Allah kimseleri bu yollarda magdur etmesin insallah.Hepinizi cok seviyorum,iyiki varsiniz...

canım bende biliyodum karından delik açıyolar sonra kamerayla bakıyolar
ama öyle bartılı yazdıklarına bakma sen yaaa büyük kesiklere izin vermiyorum dersin olmak içinden gelmiyosadfa olma rabbim inş verir meleğini canım

canımetmeymiyiz hiç bende duygulandım ksssss yerim ben seni sıkma canını

rica ederiz canım ne demek...amin. sen de iyiki varsın, umarım herşey yolunda gider.

Herseyin hayirlisi olsun güzelim benim.Bize ser gibi görünen herseyde mutlaka bizim icin bilmedigimiz bir hayir vardir.Yeterki sagligin ve huzurun yerinde olsunda.Insallah Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.

tabiki mutlaka zamanı varmış diye düşünüyorum, belki çok daha hayırlı bir vakitte gelecek meleklerimiz... öyle canım, önce biz sağlıklı olalım sonra da sağlıklı bebişlerimiz gelsin.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn canım

canım inş gelir meleğin busefar yaaaaaaaaaaaa inanki çok istiyorum kızzz sende bana benziyosun çünkü benmde senin gibi duygusalım seni çok iyi anlıyorum bende bekliyorum bana dua et olurmu canmım

canımmm öyle valla.... duygusal olmak zorrrrr. bugün arkadaşlarım geldi demiştim ya onların çocuklarına davranışlarımdan ötürü arkadaşlar ne kadar anaçsın dediler...içim öyle ezildi ki. ama eskisi gibi mahvolmadım 🙂 çok şükür atlattım o kötü zamanları.

canım rabbim inşallah hepimize bu güzel duyguları yaşatır, inşallah biz de anne oluruz. tabiki ediyorum canımmm