Bende sorunun benim bilgisayarimda oldugunu düsündüm ilk önce,seans uygulayacaktim az kalsin:n028:
Sen nasilsin bugün birtanem?Iyisin insallah.Bu sefer gecen sayfalari pek okumadimda...
evet güzelim yaa gerçekten öyle insan ilk başladığı zaman nasılda heycanla bekliyo reglini sonra sonra lişıyo şimdi benim içimde neydeyse yokm kadar azldı umut bir hamile görsem ben hiç hamile kalamıycam anne olamıycam diyo içim kızıyorum kendime rabbim verir inş hapimize inş canım inş daha fazla beklemeden kavuşuruz meleklerimize
aminnnnnnnnnn
Bende sorunun benim bilgisayarimda oldugunu düsündüm ilk önce,seans uygulayacaktim az kalsin:n028:
Sen nasilsin bugün birtanem?Iyisin insallah.Bu sefer gecen sayfalari pek okumadimda...
Ne ameliyati kaymagim be?Sabah bavulumu aldim gittim hastaneye.Gerisi geriye eve gönderdiler.Bu ameliyat adet bittikten hemen sonra yapiliyormus ve benim akilli doktorum beni yanlis zamanda yollamis.Benim adetim biteli neredeyse 2 hafta oldu.Tekrar adet olunca ara randevu al dediler.Ama olacagim ameliyat hakkinda daha fazla bilgi sahibi oldum ve korkmaya basladim.
Ne ameliyati kaymagim be?Sabah bavulumu aldim gittim hastaneye.Gerisi geriye eve gönderdiler.Bu ameliyat adet bittikten hemen sonra yapiliyormus ve benim akilli doktorum beni yanlis zamanda yollamis.Benim adetim biteli neredeyse 2 hafta oldu.Tekrar adet olunca ara randevu al dediler.Ama olacagim ameliyat hakkinda daha fazla bilgi sahibi oldum ve korkmaya basladim.
gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m...............................6 Nisan Elifim ............................. 6 Nisan
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ..................... 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan dentnurse......................23 Nisan aslıgökçe ...................... 27 Nisan daffodil..........................29 Nisan izgil85 .......................... 30 Nisan duygum_06.................... 5 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)