Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

izgilciğim benim kayınvalidem beni her gördüğünde (haftada 1-2 kere) sorardı hep.o gittikten sonra birkaç gün boyunca ağlardım.benimle aynı hafta evlenen amca gelinleri 5 ay önce kazara (!) hamile kaldı daha çok sorulmaya başlandı.en sonunda 2 ay önce eşim sormasın diye uyarmış.bu sefer de eltim başladı sormaya.düşünmüyoruz dediğimde niye diyordu.olsun bitane artık diyordu.dediğin gibi etraftan soranlar sormaları yetmiyor şimdi düşünmüyoruz deyince de şimdi düşünün diye ısrar ediyor bu sefer.ama işin ilginç yanı o kadar isteyen kayınvalidem amca gelinine sevindiği kadar sevinmedi bana

desenciğim yapma lütfen.bak ben üzülüyordum ağlıyordum sürekli ocak ayında taş düşürdüm.ii ki yokmuş.hamile olsaydım ne yapardım dedim.Allah en iyi bilendir.lütfen yapma

hayırlı akşamlar güzel meleklerrrr
bende bekliyorum ama reglim gelmedi yaaaa kızlarr üstelik buay dört gözle reglimi bekliyorum çünkü takibe başlıcaz yumurtayı😀teşrif etmediler son 3 aydır 31 32 de gelirdi bugün 33.gün bakalım hayırlısıyla olsamda 12.günüm gelsedeeeeeee doktoruma gitsem.sanırım ara kanamadan dolayı gecikiyoo yaa doktora smear testi için gittiğimde kadın dedi akıntın çok fazla bende dedim adetm başlıcak evt demişti oda hatta o gün okadar sancım vardıki kesin deidm oldumm.ama şimdi bişi yok sadece üşüme başladı yaklşatı sanırım inş çok gecikmez.

desencim inşşş Rabbim hayırlı vakitte yavruna bi kardeş nasip eylerr
mrs.m cnm seninde inşş meleğin gelmiştirr inşş reglin gelemz o yüzden

desencim canımmmmm kıyamam sana, nolur üzülmeeeeee 🙁(((

canım yalnız başına neden çırpınıyorsun??? eşinin desteği yoksa bırak kafandan at canım. çocuk tek başına mı yapılıyor allah allahhhhhh.... birşeyleri istemeyi biliyorlarsa her şekilde destek de olacaklar!!! ne yapılması gerekiyorsa yapacaklar, testse test yaniiiii.

tepkini dile getir canım.

hoşgeldin tatlım
canım allah hakkında hayırlısını versin, inşallah senin için herşey çok güzel olur canımmm. kız yoksa senin yumurtalar tribe girdi de spermle buluştu mu ne 🙂 bu bizi tedavi ettirecekkkkk diye ay ne güldüm yaaaaa :laugh:
hayırlısı olsun canımmm

canım gelmedi ama heran gelecek gibi....belirtilerim var, hayırlısı inşallah.

benim eşim de ben üzüldüğüm zaman üzülme belki sende değil bende sorun vardır diyordu.benim herşey temiz çıkıpta sıra ona gelince çekingen davrandı.sonra doktor da söyleyince kabul etti.aslında normal biz onlara göre daha sık jinekoloğa gidiyoruz.pek alışık olmadıkları içindir bu.zamana bırak bence.eşin de kendi kabul edecektir.benim şükür eşimin gitmesine gerek kalmadan hayırlı haberi aldık.inşaallah senin de öyle olur.emin ol seni anlayabiliyoruz.

😛iha:😛iha:allah iiliğini versin cnm çok güldüm bende yaa saol valla.yaa keşke benkiler trip yapsada dedğin gibi ama cnm ara kanam oldu yaa ondan hiç bekleyemiyorum öyle bi durum yani olursa öyle bi süpriz olurkiiiii anlatamam.zaten çalışma çok az olmuştu rahatsızlık dolayısıyla ama tabii takdir ederse Rabbim ol demişse olurrr bakalım yarın smear sonucunu alıcam inş iidir cnm bnm .

oyyyy bilirim güzelim çok geçmiş olsun skıntlarını gidersin rabbim biraz olsun rahatlaya bilsen çabucak geçicek inaki bende bugün pazarda bebiş kıyafetlerine dokundum dokundukça kalbim sızladı inş birgün bizde yaşarz o güzel duyguları mevlam yardımcımız olsun

kızlarrrrrrrrrrrrr

yarın öğlen inşallah hsg çekilecek (yine bi sorun çıkmazsa tabi) çok korkuyorum, bana dua edin olurmu

bitanem etmezmiyim inşallah busefer hiçbir aksilik çıkmazda çektirisin filmini ve sonucun iyi çıkar güzelim haberleri bekliyorum

canım deniycem dedikleri çok saol inş sonuçta güzel çıkar dua et benim için güzelim

tamam fıstığım sende dua et bize rabbim bebeişini sağlıcakla kucağına versin inş

meryemim bitanecim lütfen bak rica ediyorum yıpratma kendini eminim sevinmişdr onlarda ayrıca bebişin olucak üzme bakim yeğenimizi boşver mutlu ol hamişliğinin tadın çıkar canım benim bize de dua et

nurum inş mrsm mim dediği gibidir hamişsindir ben çok duydum öyle biliyomusun tam tedaviye başlayacaklarken hamile oldğunu öğrene n inş sende güzel bir sürprizle karşilairsın tatlım

canım şaka bir yana,allah şifanı versinnnnn.... evet muhtemelen ara kanamadandır. inşallah sonucun iyidir canım benimmmm.