Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evlendik evleneli aynı soru artık kusucam ne bu yaaaa sanki bi biz doğurcaz zaten gıcık gibi devamlı soran insanlar belli hep aynı kişiler kendini bilmezler....
daha yokmu diyorlar nasip diyorum neymiş efendim nasip demekle olmazmış deniyormuşuzmu denemiyormuşuzmu.....yuhhh yani tabiiii onlar istiyorlarki açık açık sölüyelim evet istiyoruz ama olmuyo desem nasıl sevinecekler belli değil neyse hadi 1 kere sordun yaaaaa aynı hafta içinde tekrar sormana ne gerek var yaaaaa hele burda bir komşum var daha düşünmüyoruz dedeğim halde regl ginlerimi takip ediyo ben böyle birşey görmedim inanın bana bunları yaşamasam kendimi bu kadar strese sokmucam ne bu yaaaaa

fsh yi yeni öğrendim Rabbim yardımcın olsun inşallah sende tedavinden güzel sonuçlar alırsın ve bebişini en kısa zamanda kollarına alırsın🙂

amin inş rabbim tüm isteyenlere tez zamanda bebişlerine kavuştursun.bazı insanlar var bebek sahibi olmak istemiyor ama hemen oluyor biz istiyoruzda olmuyor ozaman bunda vardır bir hayır...

kesinlikle katılıyorum artık insanların işi gücü yok merceğin altına bizi almışlar gibi; ben en son astım hastasıyım doktor şuan gebelik riskli diyor dedim de bir ikisi sustu ama laftan anlamayanlara ne çare...

tedavi oluyorum tabi hemen unutmuşsun🙁 şaka bir yana çok şekersin çok sağol desteğin için. 2.çatlatma iğnesini vuruldum şimdi bekliyorum
tedavi olduğunu biliyordumda 15 deyince acaba yanlışmı hatırlıyorum dedim
canım benim inşallah yumurtaların çatıt çatır çatlar böyleeee çifter çifter....inşallah spermler hangi yumurtayı dölleyeceklerini şaşırır inşallah yumurtalarında spermleri kapış kapış hüp hüpiçlerine çeker inşallah yumurtaların TSE güvencesi adı altında mıknatıs gibi güçlü çekicili kokusuyla spermleri baştan çıkarıcı kalite üstüne kalite koyan cinsten olur

aman canım ya hele sana o soruları soranlar k.bakma çok seviyesiz cahil insanlar daha 4 ay olmuş sorulurmu ne saçma