Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyorum doktorunu öyle methediyorsun ama... bence bir doktor hastasinin sorularina cevap vermesse... ve düzgünce derdini dinlemesse iyi bir doktor sayilmaz... ben simdi ye kadar cok doktor sirf bu yüzden degistirdim... bizi proffessör saniyorlar... sordugunda kiziyorlarr... bu ne demek yaaa... ama sen memnunsan... insallah gercekten iyi gelir sana[/QUOTE]

metetmekten ziyade memnun olduğumu dile getiriyorum sorduğum sorulara tabiki cevap vermiyor değil çok ve gereksiz sorularda biraz takıntılı.ama işini son derece iyi yapıyor.hormonal bütün testlerimi yaptı istediğim zaman istediğim saatte arayabiliyorumda kendisini.Ayrıca çok konuşan kafa karıştıran cıvık seviyesiz bir çok dr.biliyorum hiç hoşlanmam ciddi ve seviyeli olması işinide iyi yapması benim için en önemli etkenlerden biri.Şuan herşey yolunda bakalım hayırlısı artık.

tatlıcadım ya gel dışarı çıkıp yürüyelim biraz sıkıldım ben de.televizyon izleme alışkanlığım yok ben de buraya takılıyom biliyorum ii değil fazlası ama 🙁

canlarım , bitanelerim hepinize çoook teşekkürler, bu bebek stresi bu hale getirdi beni sanırımm, şimdi annemi dr. a götürmem lazım , çıkıyoruz çookk öpüyorum sizi dönünce yazarım tekrar
ahhhh şu stressssss yokmu stres millet nasıl gamsız olmayı beceriyo ben anlamadım
canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah annem içinde güzel sonuçlar alırsınız

kızlar bişey söyleyim mi.hani erken gebelik belirtisi mide bulantısı göğüslerde hassasiyet falan derler ya.hep onları bekleriz her ay.işte bence öyle bişey beklememek lazım.bugün 42. günüm göğüslerde hassasiyet de bulantı da 2 3 gündür çok hafif başladı.yani belki kiminde bulantı falan hemen başlar da geneli öyle diye düşünmemek lazım.erken gebelik belirtisi değil bence zaten bu belirtiler başladığında zaten test yapıp anlamış oluyorsunuz adet de gecikmiş oluyor.bi de gerçekten hamile olduğunuzda anlıyorsunuz.hep öyle derlerdi ama gerçekten öyleymiş.ben her ay midem bulanıyor. acaba? başım dönüyor. acaba? adetim gecikti acaba? erken adet oldum üztüne mi gördüm acaba diyerek ümitlenip hayal kırıklığına uğruyordum.ama bu sefer gerçekten çok farklıydı.ilk idrar testi çok silik sonraki 2 tanesi de negatif çıkmıştı ama yine de anlamıştım.çünkü gerçekten farklıydı